NEMA SPORTISTE KOJI MI NIJE ULETEO! JEDNOM SE JAVIO CEO TIM! Brutalna plavuša razvezala jezik o škakljivim temama!
Temi Hibrou je svetsku slavu stekla kada se obeznanila od alkohola i ko zna četa, Foto: Printscreen//Instagram/tammyhembrow

Mnogi bi je hteli

NEMA SPORTISTE KOJI MI NIJE ULETEO! JEDNOM SE JAVIO CEO TIM! Brutalna plavuša razvezala jezik o škakljivim temama!

Australijanka je postala poznata kada su je pronašli onesvešćenu od alkohola i ko zna čega još na žurci Kajli Džener

Objavljeno:

Preduzetnica, fitnes instruktorka, majka dvoje dece, Instagram model i prijateljica poznatih. To je Temi Hibrou, devojka koju je Hitna pomoć onesveštenu od alkohola i bogtepita čega još na nosilima ubacila u kombi na žurci povodom 21. rođendana Kajli Džener.

- Osramotila sam se kao nikad i svima se izvinjavam. Previše radim pa sam bila preumorna, a onda... Bila je proslava pa sam i malo previše popila i tako... Žao mi je - govorila je Temi u avgustu prošle godine.

U rodnoj Australiji je jako popularna i uspešna kao vlasnica lanca fitnes centara te lična instruktorka onih koji imaju dovoljno novca da plate privatne treninge.

Temi ima dvoje dece, Volfa i Saskiu, iz veze sa bivšim verenikom Ris Hokinsom s kojim je raskinula mesec dana pre nego što je na pomenutoj žurci završila u bolnici.

Atraktivna plavuša bujnih oblina ima i svoju aplikaciju sa fitnes instrukcijama, a pokrenula je i liniju odeće "Saski Collection".

Zbog njenog izgleda i lepote je konstantno startuju i po vlastitom priznanju pun joj je inboks poruka uglavnom od strane svetski poznatih sportista koji je žele.

- Valjda nema sportiste koji mi nije uleteo u DM sa raznoraznim predlozima za "saradnju". Dosad ama baš nikome nisam odgovorila, ali... Ako se javi neki koji mi je baš zgodan i kul, možda mu dozvolim da odemo na večeru, ali i na piće posle - kaže kroz zagonetni osmeh Temi.

Inače, na Instagramu je prati više nego respektabilna masa od 10,5 miliona 'follower-a', a jednom joj se u DM, kaže, javila cela jedna ekipa, ali nije otkrila o kom je klubu reč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.