Piči Dragana, pršti kinta, Grof u sevdahu, Savo violinista! Tako su slavilo na Marakani! (VIDEO)

Snimak iz svlačionice

Piči Dragana, pršti kinta, Grof u sevdahu, Savo violinista! Tako su slavilo na Marakani! (VIDEO)

Burno su igrači i stručni štab crveno-belih proslavili 27. titulu šampiona države
Objavljeno: 12:52h

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Voždovac, a Čukarički je izgubio od Vojvodine i time je trka za titulu prvaka Srbije završena. Crveno-beli su 27. put u istoriji postali šampioni države. Ibanjez i Vijeira zapalili baklje na proslavi titule! (FOTO) (VIDEO) Odmah posle meča na Vračaru izabranici Miodraga Grofa Božovića su otišli na stadion "Rajko Mitić" i tamo pratili meč koji se igrao na Banovom brdu, a po njegovom okončanju slavlje je uveliko moglo da počne. Odmah se krenulo sa ispijanjem piva i narodnom muzikom, a od početka je jedan od najveselijih bio Srđan Plavšić koji je puštao gotovo kompletan repertoar Dragane Mirković.

Printscreen/Youtube/Crvena Zvezda
Alkohola poplava: U svlačionici Zvezde zavladalo ludilo! (FOTO) Oduševljeni Grof Božović dominira u Zvezdinoj svlačionici! (FOTO) U nekom trenutku se pojavio i Miodrag Grof Božović i to tačno kada su se na plejlisti našle navijačke pesme što je i njega bacilo u sevdah, pa je zajedno sa igračima zapevao navijački hit "Slavni dani naše prošlosti".
Printscreen/Youtube/Crvena Zvezda
Grof u svom maniru čestitao navijačima Crvene zvezde 27. titulu! (FOTO) Slavlje do daske: Tamburaši stigli na Marakanu i napravili haos u veseloj svlačionici! (VIDEO) Nakon toga su stigli i tamburaši, pa je žurka mogla da zvanično i počne. Svirale su se svakakve pesme, a fudbaleri Zvezde nisu imali "zmiju u džepu", pa su sa hiljadarkama i dvohiljadarkama čašćavali muzičare. Atmsfera je toliko bila vesela da je i Savo Pavićević u jednom trenutku uzeo violinu i počeo da svira, dok su na drugoj strani Damir Kahriman i Mičel Donald zapalili po tompus.
Printscreen/Youtube/Crvena Zvezda
Pogledajte uostalom kako je bilo na proslavi.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.