NJIHOV POZIV NA NOVOGODIŠNJU ŽURKU NIKO OD NAS NE BI ODBIO: Kod ovih sportista je noćas najluđi provod! GARANTUJEMO
Rob Gronkovski, Flojd Mejveder i Konor Mekgregor su poznati parti manijaci, Foto: Profimedia/Printscreen/Youtube/TheMacLife/Profimedia

Spektakl i Ekstravagancija

NJIHOV POZIV NA NOVOGODIŠNJU ŽURKU NIKO OD NAS NE BI ODBIO: Kod ovih sportista je noćas najluđi provod! GARANTUJEMO

Verujemo da niko ne bi imao dilemu gde će 31.12. uveče kada bi ga pozvao neki od ovih likova na zabavu

Objavljeno:

Pred nama je najluđa noć! Čitava planeta čeka Novu godinu i svi žele da taj doček za njih bude spektakularan. Zato u najluđoj noći valja biti prisutan i uživati u provodu na najjačim, najluđim i najekstravagantnijim žurkama. A iako žive sportskim životom, koji baš i ne dozvoljava previše ludovanja (kako kome), znamo da sportisti umeju da prirede super-fantastične zabave i tokom godine, a kamo li za doček Nove godine. E sada kada biste vi ili i mi bili u mogućnosti da se družimo sa njima i da dobijemo pozivnicu za žurke nekih sportista znamo gde bismo bili 31. decembra uveče i čekali 1. januar nove godine. Kod ovih 5 sportista bismo baš jako želeli da budemo među zvanicama. 1. Mario Baloteli

Najnestašniji dečko svetskog fudbala u poslednjoj deceniji. Njegovi ispadi i na terenu i van njega su mu doneli takvu reputaciju, a pogotovo žurke koje ume da napravi bilo da je u izlasku, bilo da organizuje sam, a pogotovo kada mu je dosadno.

Uostalom sada je već legendarna priča o onom paljenju vatrometa usred svoje vile, pa bi pametno bilo da, ako ste na njegovoj žurci, negde oko ponoći pronađete sigurno mesto da se sakrijete, jer ko zna šta mu može pasti na pamet tada čime bi mogao da vam ugrozi i zdravlje.

2. Flojd Mejveder Na listi je zato što čas se penzioniše, a čas se vraća u ring, iako smo mi hteli da u ovom našem izboru budu samo aktivni sportisti.

Međutim, najbogatijeg sportistu sveta ne možemo da ne ubacimo. Kad imate toliko novca i volite provod jednostavno onda sigurno umete da priredite "hardcore" i zabavu. Na njoj su zagarantovane stvari poput najskupljih alkoholnih pića, bezbroj striptizeta, atraktivnih i oskudno obučenih žena, dobra muzika i sigurno još nekih spektakularnih "zanimacija".

3. Kris Pol i Lebron Džejms Njih dvojica su i dalje aktivni igrači, a tu je i njihov treći pajtaš Dvejn Vejd. Zaradili su stotine miliona dolara u karijerama i kada se zabavljaju to rade za sve pare. Svaki odmor posle sezone provode zajedno i to ume da bude izuzetno eksravagantno.

Umeju da iznajme ogromnu jahtu kojom krstare po Karipskim ostrvima, puše se najskuplji tompusi, toči se šampanjac u hektolitrima, a oni koji imaju hazardersk crtu ličnosti mogu i da raspale koju partiju pokera sa njima i možda i zarade nešto u novogodišnjoj noći.

4. Klej Tompson Još jedan NBA košarkaš na našoj listi. Potiče iz bogate porodice i još kao klinac je znao da uživa u novcu svojih roditelja, a njegove žurke iz srednjoškolskih dana i dok je bio na koledžu se i dalje prepričavaju u određenim krugovima.

Posebno voli da priređuje "mokre" žurke na bazenu, gde se uvek toči najkvalitetniji alkohol, a običnom čoveku se zavrti u glavi od lepotica koje đuskaju u i oko bazena.

5. Aleksander Ovečkin Možda nije najpoznatiji Rus u SAD, ali zato jeste najcenjeniji. Legenda Vašington Kepitolsa koji ne planira skoru penziju, čuven je po "partijanju" van terena u koje ume da pozove i obične ljude i slučajne prolaznike.

Jednom je napravio ludu zabavu usred MekDonaldsa kada je plaćao ceh svima koji su se zatekli unutra i onima koji su banuli. A zamislite samo kako to izgleda u novogodišnjoj noći tek kada se on prihvati organizacije?!

6. Rori Mekelroj Dečko je Irac i to dosta govori o njegovom genu za pravljenje ludih žurki i "divljanju". Do sada se isticao neverovatnim "partijima" koje priređuje za tradicionalni irski praznik Dan sv. Patrika. Dve stvari su zagarantovane na njegovim žurkama - mnogo alkohola (verovatno najboljeg irskog piva) i puno golišavih muških i ženskih tela.

7. Džejms Harden Ni ovog momka nismo mogli da izostavimo sa liste, jer jednostavno koliko je dobar na košarkaškom terenu isto toliko ume jako da luduje po klubovima, striptiz barovima ili gde god da poželi da da sebi oduška. Prati ga uvek svita ortaka i atraktivnih žena, nije škrtica i ne štedi ni na čemu, posebno kada je u pitanju dobar provod, a ume i sam da "izgubi kontrolu nad sobom" vrlo često.

8. Konor MekGregor

Još jedan Irac na ovoj listi koja teško da je mogla da prođe bez njega. I sami znamo da je posle onog ujedinjenja UFC titula se više posvetio "aktivnostima" van terena i pravljenju ludačkih zabava po luksuznim destinacijama, nego što je mislio na karijeru.

Zbog tih zabava, tačnije zbog društva u kom se često nalazio (oskudno odevene zgodne devojke) u jednom trenutku je čak i njegov brak bio ugrožen.

Računamo da bi kod njega na novogodišnjoj žurci se točili decilitri njegovog viskija "Proper Twelve" uz još koječega.

Počasno mesto - Rob Gronkovski Njega smo morali da ubacimo i damo mu počasno mesto iz prostog razloga jer se penzionisao posle prošlogodišnjeg osvajanja Superboula, ali jednostavno o njegovim žurkama koje je pravio od kada je stigao u NFL su brujali mediji. On komotno može da nosi nadimak "Parti manijak". Dečko je pre nekoliko godina iznajmio ogromni kruzer na koji je pozvao prijatelje, kolege i obične navijače sa kojima je danima na krstarenju po Karibima proslavljao šampionski prsten.

Između ostalog umeo je da usred žurke ponudi momku i devojci 100.000 dolara da imaju seks pred svima na žurci. Ponekad i sam uzme i odradi nekoj dami vreli ples u krilu, poznat je po duhovitosti i smišljanju neverovatnih zanimacija.

Najprostije rečeno, kad neko ima dara za organizovanje žureza, ima ga. A Gronk ga ima itekako.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.