ITALIJANI SMEŠTAJU KOLAROVU AFERU S RONALDOVOM BIVŠOM: Srbin pobesneo zbog priča da se razvodi zbog ove bombe!
Aleksandru Kolarovu smeštaju aferu s Kristinom Bućino, Foto: AP/Printscreen/Instagram/cribuccino

Oboje su se oglasili

ITALIJANI SMEŠTAJU KOLAROVU AFERU S RONALDOVOM BIVŠOM: Srbin pobesneo zbog priča da se razvodi zbog ove bombe!

Italijanski mediji već neko vreme bruje da se srpski fudbaler razvodi zbog atraktivne brinete

Objavljeno:

Italijanski mediji pokušavaju da smeste ljubavnu aferu Aleksandru Kolarovu sa seks bombom Kristinom Bućino za koju se svojevremeno spekulisalo i da je bila ljubavnica Kristijana Ronalda pre tri godine.

Već neko vreme traje u medijima na Apeninima priča o tome da je kapiten Srbije prevario svoju suprugu Vesnu i da je pred razvodom zbog atraktivne brinete na koju su pali brojni fudbaleri.

Međutim, sada je prekipelo fudbaleru Rome koji je odlučio da se oglasi putem društvenih mreža i jednom zasvagda prekine priče o navodnoj prevari i razvodu.

- Sramota je i neprihvatljivo da totalno lažne vesti o mom privatnom životu tako izlaze u javnost - kratko je imao da poruči Kolarov.

Povodom ovih priča se oglasila i obdarena i zgodna Kristina koja je takođe demantovala da ima ikakve veze sa Srbinom.

- Žao mi je zbog priča koje su se pojavile. Nikada ne odgovaram na bilo koju vrstu provokacija, ali, dobila sam na desetine poruka o tračevima koji se pričaju o meni, a o kojima ne znam ništa. Ne znam ko je on, ne znam šta radi, ne znam ništa. Ali, ne mogu ništa protiv tih budala koje se skrivaju, a koje uvek mogu da pišu šta žele. To je neosnovano đubre i laži koje se pišu, a ti koji to rade misle da su nešto uradili. Žao mi je što sam gruba, ali nekada je i to potrebno. Život ide dalje - poručila je Kristina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.