VRELA KOŠARKAŠICA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Neće vam biti dobro kada vidite čime raspolaže!
Valentina Vinjali, Foto: Printscreen

BOMBICA!

VRELA KOŠARKAŠICA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ: Neće vam biti dobro kada vidite čime raspolaže!

Danas je i manekenka i košarkašica

Objavljeno: 09:00h

Pre devet godina bila je finalistkinja izbora za Mis Italije. Predviđali su joj blistavu karijeru u manekenstvu, ali Valentina Vinjali (27) imala je i drugu ljubav - košarku.

Danas je i manekenka i košarkašica.

Verovatno bi igrala i na nivou prve lige, da je izabrala samo košarku, ali Valentina malo snima editorijale, malo trenira. Ove godine prešla je u novi klub, Atena Basket iz Rima.

- Odmah mi se svidela ideja igranja u Rimu jer je to istorijski grad. Još jedna stvar zbog koje sam se lako odlučila za taj klub je trener Frančesko Goća, koji me je trenirao u Pomeziji - ispričala je Valentina, koja je uz košarku i manekenstvo stigla da odradi i pokoju tezgu kao televizijska voditeljica.

Ali uvek se vraća na ljubav prema košarci.

- To je počelo kad sam imala osam godina. Bila sam visoka i sva šlampava. Predložili su mi da pokušam s košarkom i to je bila ljubav na prvi pogled. Košarka mi je puno dala, recimo, neke od najboljih prijateljica i prijatelja upoznala sam igrajući ovaj sport koji volim najviše na svetu - rekla je 183 centimetra visoka Italijanka, koju na Instagramu prati gotovo dva miliona ljudi.

Njen dolazak pomoći će novom klubu ne samo na igračkom, već i na marketing nivou.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.