VOLIM DA BIJEM I DA ME BIJU: Julija Pajić je lepa kao anđeo, sebe zove 'Ćerka tame' i može da vam kosti polomi!
Julija pleni atraktivnošću i lepotom, Foto: Printscreen/Instagram/julija_mma_pajic/Promo

I ističe da nije srpkinja

VOLIM DA BIJEM I DA ME BIJU: Julija Pajić je lepa kao anđeo, sebe zove 'Ćerka tame' i može da vam kosti polomi!

Mnogi doći u subotu u Spens da bi gledali poslasticu večeri, a to jeupravo borba ove atraktivne devojke

Objavljeno: 13:45h

Spektakl borilačkih sportova nas očekuje ove subote u Novom Sadu na SBC 25 - Revenge! A borba o kojoj se najviše priča jeste ona između dve MMA ratnice i velike nade regionalnog MMA, Julije Pajić i Šejle Omićević.

Mlada i talentovana Julija je svakako privukla pažnju svih medija, kako u Srbiji, tako i u regionu, iako iza sebe ima samo jednu profesionalnu MMA borbu, kada je spektakularno debitovala u Subotici.

Osim svojim veštinama i kvalitetom ona privlači pažnju i svojom lepotom, atraktivnošću i brojnim tetovažama koje krase njeno telo.

Julija potiče iz sportske porodice, trenirala je tenis, jahanje, plivanje, muau-tai, kik-boks, da bi potom inspirisana Rondom Rauzi i Kris Sajborg shvatila da je njena budućnost u najbrže rastućem sportu u svetu.

- To sam ja! Nisam se rodila da bih bila neko drugi, nego mogu biti samo Julija. Niko u mojoj porodici nije srećan zbog mojih tetovaža, ali to sam ja - rekla je Julija.

Iako se njenoj porodici baš i ne dopada njen izbor sporta kojim želi da se bavi, kao ni imidž koji nosi, ona sama kaže da jednostavno obožava tuču.

- Volim da se tuče i volim da dobijem i batine. Naravno, nešto manje, ipak mi je draže rasturim nekoga - s osmehom je rekla u intervjuu za "TV Prvu".

Njena lepota, prodorne oči, zgodnoća i tetovaže koje doprinose atraktivnosti donose joj svakog dana sve više fanova koji jedva čekaju da ona objavi neku provokativnu fotografiju.

Kada je pogledate rekli biste da komotno može i da šeta modnim pistama, da pozira za brojne magazine i bavi se modelingom.

- Može ona i da prebije muškarce. Kad završi MMA karijeru biće filmska zvezda ili nešto slično, kao Švarceneger - rekao je Julijin trener.

Julija potiče iz mešovite porodice, pošto joj je otac iz Bosne, a majka iz Crne Gore i ponosna je na svoje poreklo iako je rođena u Frankfurtu. Mnogi je često svrstavaju u srpske borkinje, ali ona sama ističe da nije Srpkinja, što je i nedavno napisala na svom Instagramu.

Julija Pajić o svom poreklu i nacionalnosti
Julija Pajić o svom poreklu i nacionalnostifoto: Printscreen/Instagram/julija_mma_pajic

Sve u svemu, najbolje bi bilo da u subotu uveče budete uz male ekrane da propratiti uživo njenu borbu protiv takođe atraktivne Šejle, koja predstavlja poslasticu večeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.