Ima li istine u ovome? Oskarovac će na ime Lestera zaraditi 500.000 funti! (VIDEO)

Smeši mu se pola miliona?

Ima li istine u ovome? Oskarovac će na ime Lestera zaraditi 500.000 funti! (VIDEO)

Iznenađujuće, mediji su došli i do informacije da bi jedan od srećnih dobitnika mogao da bude holivudski glumac Tom Henks
Objavljeno: 18:12h

Britanske kladionice će izgubiti neverovatnu količinu novca ukoliko Lester i definitivno osvoji titulu u Premijer ligi, iz prostog razloga što ljudi koji su se kladili na uspeh tima koji vodi Klaudio Ranijeri će zaraditi čak 5.000 puta više od onoga što su uložili. Kupaće se u novcu: Navijač Lestera britanskim kladionicama najavio bankrot! (FOTO) Deo engleskih kladionica već je objavio da će se suočiti sa velikim gubitkom zbog vernih navijača, koji su uložili sredstva da će Lester biti šampion kada je koeficijent bio 5.000 (u sezoni). Iznenađujuće, mediji su došli i do informacije da bi jedan od srećnih dobitnika mogao da bude holivudski glumac Tom Henks!

Oni koji redovno prate Premijer liga sigurno znaju da je čuveni oskarovac veliki ljubitelj Aston Vile, iako u svom poslednjem razgovoru nije krio razočaranje povodom očajne sezone svog omiljenog tima (poslednjeplasinari). Henks je takođe istakao da će mu dobra uteha biti što je uplatio 100 funti na Lester na početku sezone i ako je to istina, zaraditi fantastičnih 500 hiljada funti!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.