SEĆATE LI SE LEPOTICA KOJE SU POKAZALE GRUDI USRED UTAKMICE? Upravo je otkriveno zbog čega su to uradile!
Džulija Rouz, Foto: Instagram

PLEMENITE DAME...

SEĆATE LI SE LEPOTICA KOJE SU POKAZALE GRUDI USRED UTAKMICE? Upravo je otkriveno zbog čega su to uradile!

I ne, nije samo zbog lajkova...

Objavljeno:

Američki top modeli i popularne "instagramerke" Džulija Rouz i Loren Samer postale su hit širom sveta kada su usred bejzbol utakmice finalne serije između Vašingtona i Hjustona pokazale potpuno gole grudi.

A sada je obelodanjeno i zašto su to učinile (ne, nije samo zbog lajkova).

Njih dve sa saradnicima su platile čak 70.000 evra ulaznice. Čak i to ne bi bilo čudno da se na jednom od najgledanijih sportskih događaja u SAD nisu pojavile samo da bi pokazale gole grudi.

Atraktivne Amerikanke su u petom meču finalne serije, koji je direktno prenošen na nacionalnoj televiziji, podigle majice i tako zabezeknule ceo svet. Istovremeno su pokušale da ometaju bacača Hjustona Gerita Kola, koji je bio okrenut ka njima, ali ipak u ovoj priči se krije nešto mnogo više od same senzacije.

- Planirala sam ovo godinu dana. Karte za meč i mesta blizu terena sam za sebe i šest svojih zaposlenih platila čak 70.000 evra. Ne planiramo na ovome da se zaustavimo. Bejzbol je jedan od sportova na kojem ima najviše kamera, sve je pokriveno i uvek tačno znate gde su postavljene. Zato smo i izabrale bejzbol utakmicu. Sigurna sam čak i da smo uspostavile kontakt očima sa bacačem - otkrila je Rouzova novinarima, koji su ostali u šoku.

Pogledajte kako na Instagramu izgleda njena prijateljica Loren Samer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.