ZVEZDA PREMIJER LIGE SKOČILA U GAĆAMA KROZ PROZOR: Dva muškarca mu upala u sobu, a sve zbog neverovatne ucene!
Premijer liga, Foto: Logo Premijer lige

kakva priča

ZVEZDA PREMIJER LIGE SKOČILA U GAĆAMA KROZ PROZOR: Dva muškarca mu upala u sobu, a sve zbog neverovatne ucene!

Kasnije je otkriveno da je fudbaler prilikom bežanja poslao poruku svojoj ženi da zaključa vrata, jer je on upravo bio opljačkan.

Objavljeno: 20.09.2019. 16:43h

Engleski mediji danas donose neverovatne vesti da je dobro poznati igrač iz Premijer lige skočio kroz prozor hotelske sobe u donjem vešu, nakon što je uhvaćen u prevari!

Fudbalska zvezda, koja kako navode mediji sa Ostrva nije imenovana zbog razloga pravne prirode, sastajala se sa izvesnom Natali Vod (28) u dva navrata, nakon što su stupili u kontakt preko društvenih mreža još 2017. godine. Prošle godine, ona ga je ucenila da će otkriti njegovo ime medijima i upropastiti mu brak ukoliko joj ne plati određeni novac.

Kasnije je na sudu objašnjeno da je Natali planirala da ga slika u kompromitujućem položaju, uz pomoć tri muškarca, među kojima je bio i učesnik popularne emisije “Take Me Out” Nejtan Kolman.

Pomenuta Natali Vud se sa igračem sastala u hotelu, a svojim “saradnicima” je ostavila rezervni ključ. Oni su tako upali u sobu, što je fudbalera nateralo da iskoči kroz prozor u donjem vešu i da pobegne preko požarnih stepenica. Fudbaler se potom sakrio u obližnjem restoranu, osoblje ga je prepoznalo i dalo mu odeću dok ne dođe policija.

Tužilac Sajmon Džouns je poroti rekao da je u pitanju veoma poznati profesionalni fudbaler. Kasnije je otkriveno da je fudbaler prilikom bežanja poslao poruku svojoj ženi da zaključa vrata, jer je on upravo bio opljačkan.

Kada je iskočio kroz prozor dobio je poruku i od Natali, koja je nastavila sa ucenjivanjem.

- Na osnovu tvoje reakcije jasno je da si svestan da si pogrešio. Ne želim da te otkrijem medijima, ali ako mi ne odgovoriš u naredna 24 sata nećeš mi ostaviti drugi izbor - stajalo je u poruci.

Fudbaler je to predao kao dokaz, a rekao je i da je primetio da je Vudova bila nervozna par minuta pre nego što su dva momka upala u sobu.

- Imao sam čudan osećaj da nešto nije u redu. Samo par minuta kasnije, dva lika su upala u sobu. Sve se desilo jako brzo. Video sam samo prozor sa moje desne strane. Uspeo sam da izađem kroz prozor bez razmišljanja koliko je visoko. Pomislio sam “u sobi sam, dva lika su upravo ušla i u lošoj sam situaciji”. Iskočio sam kroz prozor i nekako sam uspeo da se dokopam stepeništa - izjavio je poznati fudbaler.

Natali Vud je priznala krivicu, ali je istakla da je bila iskorišćena kao mamac. Suđenje se nastavlja, a engleski mediji za sada ne otkrivaju o kojem je fudbaleru reč.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/ Sportske)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media