OVOG FUDBALERA SU PROGANJALE NAJLEPŠE ŽENE SVETA, ALI ODABRAO JE NJU: 15 godina je stariji, ali oni su idealan par!
Slaven Bilić, Foto: EPA/STR

HRVAT U LJUBAVI SA PRELEPOM IVANOM

OVOG FUDBALERA SU PROGANJALE NAJLEPŠE ŽENE SVETA, ALI ODABRAO JE NJU: 15 godina je stariji, ali oni su idealan par!

Njeni roditelji nisu bili oduševljeni tom vezom, ali su se vremenom pomirili sa tim

Objavljeno: 13:12h

Iako se nikad nisu zvanično venčali, Ivana Đeldum i Slaven Bilić jedan su od najzaljubljenijih parova na hrvatskoj javnoj sceni. Ne da se medijski eksponiraju, pogotovo Ivana, menadžerica s Krka koja je u vreme početka veze s bivšim fudbalerom i nekadašnjim selektorom hrvatske reprezentacije bila studentkinja hotelskog menadžmenta.

Imala je 24 godine, a navodno njenu vezu sa 15 godina starijim Slavenom roditelji isprva nisu podržavali.

Slaven je dotad već bio razveden i otac dvoje dece. Brak s Andrijanom Bilić pukao je nakon 14 godina, ali bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima upravo zbog sina i kćeri.

- Moj ex-suprug. Čudno mi je da se naviknem se na taj pojam ili doživim Slavena na taj način kad je on i dalje prisutan u mom životu i neizmerno sam srećna zbog toga. Naime, sada sam u jednom intenzivnom radnom razdoblju, on ima puno razumevanja pa mi pomaže, angažuje se oko dece i preuzima brigu o njima kad god treba - rekla je nakon razvoda Andrijana, inače doktorka pravnih nauka koja radi na splitskom fakultetu.

Njih dvoje su se razveli 2007. godine pošto su oboje pokušali da spase brak, a Slaven je Ivanu upoznao godinu dana kasnije. Prvi susret bio je slučajan - upoznali su se u kafiću na Krku, gdje je Bilić došao u posetu kolegi Robertu Prosinečkom koji tamo ima vikendicu.

Vezu su uspešno krili nešto više od pola godine, a čak i kad su počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti, o svom odnosu nisu hteli da pričaju.

- Reći ću vam samo da je Ivana jedna od najboljih osoba koje sam sreo u životu - rekao je svojevremeno Bilić za Storybook.

U međuvremenu, njeni roditelji su prihvatili njihovu vezu, iako su navodno stalno priželjkivali da se venčaju, a njih su dvoje dobili troje dece.

Ivana ga je spremno pratila na mnogim putovanjima i angažmanima zbog posla pa je tako prvu kćerku rodila u Istanbulu, drugu u Londonu, a treću u Zagrebu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.