MOJ DEČKO SE DANIMA ČUDNO PONAŠAO: Kad smo došli na stadion Partizana, zamalo je pao! Tada se to desilo, u šoku sam
Tamara Lalić je bila iznenađena, ali i presrećna zbog onoga što se desilo, Foto: FK Partizan

Ali je presrećna

MOJ DEČKO SE DANIMA ČUDNO PONAŠAO: Kad smo došli na stadion Partizana, zamalo je pao! Tada se to desilo, u šoku sam

Njih dvoje su bili srećni i zbog pobede, ali pre svega zbog čina koji se dogodio tokom utakmice

Objavljeno:

Imali su puno razloga za sreću Grobari posle prvog meča Partizan protiv Malatije u Humskoj, ali neki od njih, tačnije dvoje njih, je imalo i dodatni razlog.

Ono što niko nije primetio tokom utakmice jeste da je na tribini među navijačima crno-belih pala i prosidba.

Veliki navijač Partizana i najbolji drug Aleksandra Šćekića, Vladan Radović, je tokom utakmice zaprosio svoju devojku Tamaru Lalić i ona je pristala da se uda za njega.

- Mi smo došli na odmor, inače nismo odavde, momak mi je veliki navijač Partizana pa smo planirali da idemo na utakmicu zato što smo sad tu i zato što njegov najbolji drug igra Aleksandar Šćekić. Momak mi se čudno ponašao danima pred utakmicu. Kad smo krenli na utakmicu sve normalno. Mi na stadionu seli, pa da se kao slikamo pred utakmicu. Ne znamo nikog, momak pitao nekog, ja silazim da se namestim kad on pade. Ja se prepala i on vadi prsten. Ja u šoku, nisam mogla da verujem i iskreno još ne verujem. Presrećna sam, znam koliko voli Partizan i ovo nije moglo biti ni na jednom drugom mestu. Posle mi ispričao da je hteo da napiše na semaforu, da je Šćele pitao vas, ali nije moglo zbog Evrope. Meni je bilo predivno. Ja iskreno nisam neki navijač, ali momak me je uveo u to, haha. I sa ovim naravno jos više. Utakmica je bila fenomenalna, super su igrali i navijači su bili jako raspolozeni, ni kiša nam nije mogla ništa - ispričala je Tamara za sajt Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.