KOŠARKAŠ JE TRUDNU KARDAŠIJANOVU PREVARIO S NJOM: A sad je i Kloin bivši dečko, Harden, uhvaćen sa influenserkom!
Kloi Kardašijan i Džordin Vuds, Foto: AP/Profimedia

Mala se igra vatrom

KOŠARKAŠ JE TRUDNU KARDAŠIJANOVU PREVARIO S NJOM: A sad je i Kloin bivši dečko, Harden, uhvaćen sa influenserkom!

Ova devojka baš ima pik na momke koji su bili u vezi sa jednom od sestara Kardašijan

Objavljeno:

Influenserka Džordin Vuds je baš rešila da što više zagorča život Kloi Kardašijan i prilično se okomila na nju, tačnije više se okomila na njene muškarce, to jest one sa kojima je rijaliti zvezda bila u vezi.

Nakon što je priznala dse na jednoj privatnoj zabavi ljubila s košarkašem Tristanom Tompsonom, i to dok je Kloi Kardašijan bila trudna sa njihjovim detetom, Vuds je sada uhvaćena kako se zabavlja sa još jednim bivšim Kloinim dečkom, Džejmsom Hardenom.

Njih su paparaci snimili su kako partijaju u istom restoranu i noćnom klubu u Houstonu, u kome je smuvala i Tompsona, dok je trudna Kloi kod kuće čekala da se porodi.

Američki portal "TMZ" piše kako se Vuds i Harden znaju već duže vreme, što Kloi navodno nije smetalo (barem tako tvrdi Džordin), no s obzirom na skandal i izdaju koje je 21-godišnja influenserka priredila članici klana Kardašijan, situacija se u međuvremenu verovatno drastično promenila.

Inače, Džejms Harden brzo je prekinuo romansu s Kloi jer "nije mogao da podnese zanimanje medija za njegov privatni život".

- Nisam imao ništa od te veze, osim što su me mediji razvlačili na sve strane i spominjali mi ime u negativnom kontekstu - iskreno je rekao košarkaš posle raskida 2015. godine.

Podsećamo, Džordin Vuds godinama je bila jedna od najboljih prijateljica Kloine polusestre Kajli Džener (21), no nakon što se spetljala s tad zauzetim Tristanom, klan Kardašijan prekinuo je svaki kontakt s njom.

A opet ko zna, možda ovo nije nikakva osveta, nego jednostavno i Kloi i Džordin dele isti ukus za momke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.