SRAMNE I RUŽNE OPTUŽBE NA RAČUN NOVAKOVE SUPRUGE: Englezi napali Jelenu Đoković!
Foto: EPA/Sebastien Nogier

nemaju meru

SRAMNE I RUŽNE OPTUŽBE NA RAČUN NOVAKOVE SUPRUGE: Englezi napali Jelenu Đoković!

Apsolutno nema sumnje da su se Novak i Jelena samo nasmejali

Objavljeno:

Bezobrazluku nema kraja. Očigledno je da Englezi ne vole Novaka Đokovića, ali novi natpisi u tamošnjim novinama prelaze granicu.

Naime, tabolid San je napao Jelenu Đoković što nije prisustvovala nijednom meču svoga muža na nedavno završenom Vimbldonu, koji je osvojio njen muž u istorijskom finalu protiv Federera.

Iako je Đoković u izjavi posle meča objasnio zašto Jelena nije bila na tribinama i da je ostala u stanu sa ćerkicom Tarom, iako je posle meča na društvenim mrežama pokazala koliko joj je stalo do uspeha svog supruga, iako sada zajedno letuju u Hrvatskoj i slušaju romantične pesme Olivera Dragojevića uz muzikante na Korčuli, to listu "San" nije dovoljan dokaz da Jelena i Novak uživaju u svom braku.

Listu "San" je sumnjivo i to što Jelena nije ništa napisala na društvenim mrežama povodom godišnjice braka nje i Novaka i podsećaju da je to radila u prošlosti.

- Jelena je uvek bila Novakova snaga, ali postoje spekulacije da imaju problema. Ne prisustvovati nijednom meču na Vimbldonu, iako je bila u Londonu, prilično je čudno s obzirom na to da je uvek isticala koliko je ponosna na njegov uspeh i koliko su jaki zajedno - kaže navodni izvor za "San".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.