TITO ME UPUCAO U NOGU, MORALI SU DA JE AMPUTIRAJU: Bivši fudbaler ima najbizarniju životu priču na svetu!
Met Branč, Foto: Youtube / Printscreen

neverovatno

TITO ME UPUCAO U NOGU, MORALI SU DA JE AMPUTIRAJU: Bivši fudbaler ima najbizarniju životu priču na svetu!

Ispričao je da je nedugo nakon što je primio metak izgubio osećaj u toj nozi

Objavljeno:

Bivši istaknuti igrač američkog fudbala na koledžu Met Brenč (30) prisetio se incidenta iz decembra prošle godine tokom lova u Misisipiju kada mu je život visio o koncu.

- Dok sam s prijateljima iz našeg terenca istovarao lovačku opremu, crni labrador Tito skočio je na prikolicu. Nekako je uspeo da pritisne sigurnosni mehanizam puške i šapom povukao okidač - ispričao je za The Guardian.

Pritom je pogodio Brenča u nogu. Hitno je prevezen u bolnici gde je bez svesti ležao 12 dana, a kao rezultat povrede morali su mu da mu amputiraju nogu i imao je 9 operacija.

Nesreća se dogodila tokom tradicionalnog lova na patke s prijateljima i porodicom blizu jezera Igl, a Mer kaže da je shvatio što se zapravo dogodilo tek kada je pronašao rupu na automobilu.

foto: Profimedia

- Pogledao sam oko sebe, svi su bili šokirani. Spustio sam pogled i ugledao rupu na prikolici našeg Ford Rangera. Tek tada sam shvatio da sam upucan - ispričao je za lokalni list.

Ispričao je da je nedugo nakon što je primio metak izgubio osećaj u toj nozi.

- Sećam se gotovo svega što se događalo taj dan, sve do trenutka kada sam se onesvestio, ili umro, kako god to želite da nazovete.

Kada je opet došao svesti proživljavao je strašne bolove, nije mogao da sedi niti se da jede samostalno.

- Nekoliko dana nisu znali hoću li preživjeti. Mogu reći da sam više srećan što sam živ, nego besan što sam izgubio nogu. Nekako sam to prihvatio.

U međuvremenu mu je ugrađena protetička noga i ponovo može da hoda. Vratio se na posao i namerava da se opet bavi lovom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.