POSLE DEVOJKE I MAJKA POZNATOG JUTJUBERA UPALA NA FINALE: Gospođa pokazala svima obline kad je uletela na teren!
Elena Zdorovjecki, majka jutjubera Vitalija, uletela je na finale Svetskog kupa, Foto: Profimedia

Da i ona pokaže šta ima

POSLE DEVOJKE I MAJKA POZNATOG JUTJUBERA UPALA NA FINALE: Gospođa pokazala svima obline kad je uletela na teren!

Vitalij Zdorovjecki je sada uključio i rođenu majku u akcijanja po sportskim događajima

Objavljeno:

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih jutjubera Vitalij Zdorovjecki, koji uz to ima o sopstveni sajt za odrasle, proslavio se kada je 2014. godine prekinuo finale Svetskog prvenstva između Nemačke i Argentine.

Ove godine je njegova devojka, atraktivna Kinsi Volanski, uradila isto na finalu Lige šampiona između Liverpula i Totenhema, kada je obučena u provokativni tanga kupaći kostim uletela na teren i pritom izreklamirala sajt svog dragog.

Nedavno je pokušala isto da uradi i na finalu Kopa Amerika, ali joj to nije prošlo za rukom, jer su oboje sada itekako prepoznatljivi, ali niko nije očekivao da će se u akciju sada uključiti i njegova majka.

Elenu Zdorovjecki redari izbacuju sa stadiona
Elenu Zdorovjecki redari izbacuju sa stadionafoto: AP

Atraktivna gospođa Elena Zdorovecki, koja je i sama učestovala u sinovljevim nekim video klipovima na Jutjubu, prekinula je finale Svetskog kupa između Engleske i Australije, pa je i ona sada postala planetarno poznata.

Iako nije bila baš toliko oskudno obučena kao njena buduća snajka, i ova gospođa je obukla tesni crni kostim koji je isticao njene atribute, sa takođe ispisanim imenom Vitalijevog sajta za odrasle i uletela na teren.

- Moja mama je pokušala da prekine Svetsko prvenstvo u kriketu. Moja mama je luda - napisao je Vitalij na šta je Kinsi dodala da je u pitanju "najzločestija majka ikada", a i njenoj "svekrvi" je skočio broj pratilaca na Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.