NAZVALA GA JE MONSTRUMOM: Oglasio se fudbaler koji je slomio srce Pameli Anderson! Neće joj biti lako kad ovo čuje!
Pamela Anderson je neutešna posle raskida sa francuskom fudbalerom, Foto: AP

Kaže da je voli

NAZVALA GA JE MONSTRUMOM: Oglasio se fudbaler koji je slomio srce Pameli Anderson! Neće joj biti lako kad ovo čuje!

Veza je pukla, a sada svako iznosi svoju stranu priče

Objavljeno:

Svet i dalje bruji o burnom raskidu veze fudbalera Adila Ramija i nekadašnje seks bombe sa malih ekrana Pamele Anderson.

Francuski igrač i zvezda "Čuvara plaže" su bili dugo zajedno, nije im smetala ni razlika u godinama, međutim, sada je puklo i to žestoko.

Pamela Anderson i Adil Rami u vreme dok su bili u ljubavi
Pamela Anderson i Adil Rami u vreme dok su bili u ljubavifoto: Profimedia

U obraćanju javnosti glumica je optužila defanzivca Marseja da ju je varao sa "ko zna koliko žena", da je bio nasilan prema njoj i da je lažov i psihopata.

Međutim, sada se oglasio fudbaler, koji je na isti način i uz istu zajedničku fotografiju putem Instagrama izneo svoju stranu priče usput demantujući da je ikada prevario ili da je bio nasilan prema bilo kojoj ženi.

- Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uverenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas.

- Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima. Pretpostavljam. Bio sam i ostaću veran svojim vrednostima i uverenjima koja su moja, i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju "Solidarte femmees", koja je uvek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povređen sam. Nadam se da razumete i poštujete to - poručio je Rami.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.