PRETIO MI JE, MUČIO ME I FIZIČKI I PSIHIČKI: Pamela iznela strašne detalje o vezi s fudbalerom!
Pamela Anderson otvorila dušu, Foto: EPA

PUČE BRUKA

PRETIO MI JE, MUČIO ME I FIZIČKI I PSIHIČKI: Pamela iznela strašne detalje o vezi s fudbalerom!

- On je lagao sve nas. Kako je moguće kontrolisati srca dve žene istovremeno? Sigurno ih je bilo još...

Objavljeno:

Pamela Anderson više nije u vezi sa fudbalerom Adilom Ramijem, francuskim fudbalerom marokanskog porekla, a upravo je otkrila i zbog čega je stavila tačku na taj deo svog života.

Naime, pored toga što ju je varao, ko zna sa koliko žena, on je bio i poprilično agresivan.

- Teško mi je da prihvatim sve ovo što mi se dogodilo. Poslednje dve godine bile su samo laž. A ja sam verovala u "veliku ljubav". Sad sam razorena. Zbijao je šale na račun prijatelja koji su imali ljubavnice i plaćali im apartmane. Sam je govorio da su to obična čudovišta. Ali ovo je još gore! On je lagao sve nas. Kako je moguće kontrolisati srca dve žene istovremeno? Sigurno ih je bilo još... On je monstrum - napisala je Pamela na svom Instagram nalogu.

Pamela Anderson
Pamela Anderson foto: AP/ Markus Schreiber

Pamela je rekla da je angažovala telohranitelja jer se plaši Ramija. Najavila je da će u što skorije vreme napustiti Francusku.

- Trebalo je ranije da shvatim. Preživela sam fizičku i emocionalnu torturu. Mnogo puta mi je pretio. Želela sam deset puta da ga ostavim, ali stalno me jurio. I sad je došao do mog hotela, ali ga je obezbeđenje sprečilo da dođe u moju sobu. Prijatelji su mi otpočetka govorili da se ne zanosim i da je on lažov, ali ja nisam želela da verujem u to. On ne poštuje nijednu ženu, osim svoju majku, a i nju laže stalno. Sociopate i narcisi se nikad ne menjaju - dodala je Andersonova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.