PITALI STE SE GDE JE I ŠTA RADI LARISA RIKELME?! Vratila se na Kopa Amerika i opet nam pomerila pamet iz ležišta!
Larisa Rikelme, Foto: AP

DIVNI PRIZORI

PITALI STE SE GDE JE I ŠTA RADI LARISA RIKELME?! Vratila se na Kopa Amerika i opet nam pomerila pamet iz ležišta!

Majčinstvo za neke žene učini čuda

Objavljeno:

Prošlo je devet godina od Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi, kada je titulu svetskog šampiona prvi put osvojila Španija. Mešutim, sa tog takmičenja svaki muškarac pamti jednu osobu - Larisu Rikelme.

Atraktivna Paragvajka bila je atrakcija gotovo na svim mečevima, međutim, posle Svetskog prvenstva se povukla iz javnosti, udala i postala majka. U međuvremenu, nastavila je da radi kao foto-model i izlazi na naslovnice lokalnih magazina, iako je jedno vreme čak i imala probleme sa kilogramima.

9 godina kasnije, ponovo je u centru pažnje. Fotografi su je primetili na tribinama u Brazilu tokom meča između Paragvaja i Argentine, koji je završen rezultatom 1:1.

Larisa Rikelme
Larisa Rikelme foto: Printscreen/Instagram/larissariquelme

Došla je slično obučena i ponovo je uradila istu stvar. Telefon je stavila u svoj dekolte, kako bi joj ruke bile slobodne da aplaudira svojim pulenima protiv Mesija i ostalih zvezda Argentine. To je tada bio njen zaštitni znak.

Sada se prilično izmenila, manje se razgolitila, nego pre 9 godina, ali lepota je i dalje tu. Deluje da je čak i lepša nego ranije, izgleda da je majčinstvo za nju učinilo pravo čudo...

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako se vama čini?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.