REKLA SAM MU 'STANI, STANI, NE'! Potresna ispovest devojke koja je optužila Nejmara za silovanje!
Nažila Trinidad, Foto: Printscreen/Twitter

UŽASNA PRIČA

REKLA SAM MU 'STANI, STANI, NE'! Potresna ispovest devojke koja je optužila Nejmara za silovanje!

Strašne stvari događaju se Brazilcu ovih dana, pitanje je samo da li je sam kriv za njih

Objavljeno:

Brazilska manekenka Nažila Trinidad optužila je fudbalera za silovanje, a potom se pojavio video snimak fizičkog obračuna devojke i brazilskog asa

Nakon toga manekenka je na brazilskoj televiziji SBT otkrila šta se desilo.

- Kada sam ga pitala da li ima zaštitu, rekao mi je da nema. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio. Rekla sam: "Stani, stani, ne! Stani". Ali on je samo nastavio. Samo želim pravdu, istraumirana sam. Želim da plati za ono što je uradio. Bio je agresivan, potpuno drugačiji od dečka kog sam upoznala kroz dopisivanje - rekla je manekenka.

Na pitanje je Nejmar pretukao, rekla je da je to bila kombinacija nasilja i silovanja. Na video snimku se vidi prvo prijateljski razgovor, potom je došlo do verbalnog, a onda i do fizičkog sukoba. Nažila je ošamarila Nejmara, a on je vikao da ga ne udara i pokušavao da je odgurne nogama.

Leteli su i predmeti, a Nažila je urlala na asa PSŽ-a i vikala: "Udariću te. Znaš zašto? Juče si me udario i ostavio samu".

Kraj scene nismo videli ali ako se dokaže da je video autentičan, mogao bi da bude važan dokaz u suđenju koje je neizbežno.

Nejmar je navodno okupio tim sastavljen od elitnih advokata kako bi dokazao nevinost. Takođe, posle otpužbi za silovanje, fudbaler je na društvenim mrežama objavio golišave fotografije pomenute Brazilke, pa mu i zbog toga preti do pet godina zatvora.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.