LEPA KINSI NA VELIKIM MUKAMA: Uletela na teren, bila u pritvoru, a kad je izašla tek je usledio pravi problem!
Kinsi Volanski, Foto: Printscreen/Instagram

STIGLA JE KAZNA...

LEPA KINSI NA VELIKIM MUKAMA: Uletela na teren, bila u pritvoru, a kad je izašla tek je usledio pravi problem!

Kinsi je pre utrčavanja na teren imala 300 hiljada pratilaca, a samo nekoliko sati nakon utakmice došla je do čak dva i po miliona istih

Objavljeno:

Instagram profil manekenke i influenserke Kinsi Volanski koja je sinoć utrčala na teren tokom finala Lige šampiona nestao je sa te društvene mreže.

Kinsu se nakon brisanja profila javila na Tviteru i otkrila da su joj profil - hakovali.

- Kad dođeš do 2,5 miliona pratilaca pa ti hakuju profil. Ovo je emotivni rolerkouster - napisala je uz snimak na kom vežba.

Kinsi je pre utrčavanja na teren imala 300 hiljada pratilaca, a samo nekoliko sati nakon utakmice došla je do čak dva i po miliona istih.

Nakon prekida utakmice, Kinsi se javila na Instagramu objavivši snimak svog utrčavanja, ali i snimak na kom se vidi kako je obezbeđenje odvodi s rukama iza leđa.

- Život imamo da bismo ga živeli. Radite lude stvari kojih ćete se sećati zauvek - napisala je uz objavu.

Na Instastoriju objavila je i fotke na kojima je otkrila da je "napokon izašla iz zatvora". Međutim, nakon svega toga, njen Instagram profil koji je vodila pod imenom Kinsey_Sue samo je nestao.

Inače, Kinsi je na teren utrčala u badiću s nazivom kanala svog dečka, poznatog "jutubera" Vitalija Zdorovertskija koji je na ovim prostorima postao poznat kad je 2015. godine skočio na automobil Ive Sanadera koji je tad izlazio iz Remetinca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.