MARIO NAKIĆ JE KOŠARKAŠKA VEST BROJ JEDAN: Malo ko zna da je njegova snajka najpopularnija žena srpske estrade!
Mario Nakić protiv Mege, Foto: Printscreen/youtube/Euroleague Basketball

OVO NISTE IMALI POJMA...

MARIO NAKIĆ JE KOŠARKAŠKA VEST BROJ JEDAN: Malo ko zna da je njegova snajka najpopularnija žena srpske estrade!

Brat po materi mu je takođe veoma poznata javna ličnost

Objavljeno: 14:59h

Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, nakon rastanka od Bobe udala se za nekadašnjeg košarkaša Ivu Nakića i sa njim dobila ćerku Ivu i sina Marija. Filip je sa sestrom i bratom po majci u izuzetno dobrim odnosima i često se posećuju i druže, iako to ne ističu u javnosti.

Zorica Nakić
Zorica Nakić foto: Zorana Jevtić

Mario, koji u junu puni 18 godina, rođen je u Beogradu, ali već nekoliko godina živi van Srbije budući da se profesionalno bavi košarkom.

Mario Nakić i Filip Živojinović
Mario Nakić i Filip Živojinović foto: Printscreen Instagram

Trenutno igra za mladi tim Real Madrida, a kako je isticao u intervjuima, san mu je da zaigra za prvi tim ovog prestižnog kluba. U Real je otišao iz Partizana, 2015. godine. Trenutno se mnogo priča o tome koju će reprezentaciju da odabere, jer je bio najbolji igrač juniorske Evrolige - ima pravo nastupa za Srbiju, Hrvatsku, ali i Španiju koja bi želela da ga naturalizuje.

Talenat je nasledio od oca, a veliku podršku u profesionalnim uspesima pruža mu i brat Filip za koga je izuzetno vezan, a u dobrim je odnosima i sa njegovom suprugom Aleksandrom Prijović, najpopularnijom ženom estrade, koja mu je snajka...

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović foto: Printscreen Youtube

Za Marija kažu da je jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije na svetu.

- Osim košarke, koja je moja najveća ljubav i naravno odličnog uspeha u školi, bez kojeg se i ne može biti član Real Madrida, obožavam muziku i slušam baš sve i u svakom slobodnom trenutku, jer to me relaksira i čini dodatno srećnim i zadovoljnim - rekao je ovaj mladi sportista u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.