OŽENIO SE FUDBALER PARTIZANA: Pa odmah ispričao kako je proveo prvu bračnu noć sa suprugom!
Filip Kljajić se venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Marinom, Foto: Beta/Branislav Božić

Nazdravljalo se kiselom vodom

OŽENIO SE FUDBALER PARTIZANA: Pa odmah ispričao kako je proveo prvu bračnu noć sa suprugom!

Njemu je trener Milošević zbog venčanja dao slobodan dan

Objavljeno:

Golman Partizana Filip Kljajić je pre samo nedelju dana stao na ludi kamen sa izabranicom Marinom.

Posle venčanja i slavlja kojem su prisustvovali gotovo svi fudbaleri crno-belog tima, mladenci su noć proveli u jednom od najlepših beogradskih hotela.

Mladoženja Filip Kljajić je za klupski sajt ispričao da mu je trener Savo Milošević dopustio da uzme slobodan dan i da prvu bračnu noć provede van karantina u kojem je do svadbe bio sa saigračima.

Filip je prezadovoljan što su i njegovi drugari sa terena prisustvovali činu venčanja i nazdravili za njegovu sreću sa Marinom. Doduše, kiselom i običnom vodom. I mladoženja je zbog treninga u završnici sezone u kojoj je svaki meč izuzetno bitan osećao veliki umor tog dana.

Filip Kljajiće je zbog svadbe dobio slobodan dan od Save Miloševića
Filip Kljajiće je zbog svadbe dobio slobodan dan od Save Miloševićafoto: EPA/Srđan Šuki

- Zahvalan sam treneru i stručnom štabu što su dopustili mojim saigračima da dan pred utakmicu par sati provedu van karantina i da uveličaju moje venčanje i svadbu. Nismo mogli da ostanemo mnogo, jer su morali da se vrate u hotel do 8. Ulepšali su ceo događaj i baš sam srećan što su bili sa mnom tog dana. Meni su dopustili da tu noć provedem u drugom hotelu sa Marinom. Bukvalno ništa nisam pojeo ni popio celog dana i samo smo se od umora zakucali za krevet čim smo ušli u hotelsku sobu. Tek sutradan smo se opustili na ručku gde smo i sumirali utiske sa venčanja - kaže golman Partizana.

Mladoženji je pored prisustva saigrača bilo bitno i da na svadbu dođe i njegov otac Dušan, fudbalski trener trenutno angažovan na Tajlandu.

- Moj otac je imao prvenstvenu utakmicu dan pred svadbu i odmah je po njenom završetku seo na avion i doleteo u Beograd. Propustio je njihov kup. Želeo je da bude sa nama toliko da je rekao: "Doći ću pa i neka mi otkaz daju". Zahvalan sam i njemu sto je došao - ispričao je fudbaler.

Dok željno iščekuje da postane otac, Filipu nije posebno bitno da li će dobiti devojčicu ili dečaka, ali uveliko zna da će muškom nasledniku jednu stvar braniti.

- Ako dobijem sina i on bude želeo da bude golman, odvraćaću ga od toga iz sve snage, jer to nije zahvalan poziv. Ne ceni se dovoljno, a stalno si svima na udaru - ističe Filip Kljajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.