BLUD I RAZVRAT U ITALIJI: Osvojile titulu, slikale se gole, a trener je bez blama poljubio igračicu u usta!
Proslava titule u svlačionici, Foto: Instagram / Printscreen

ludilo

BLUD I RAZVRAT U ITALIJI: Osvojile titulu, slikale se gole, a trener je bez blama poljubio igračicu u usta!

Raspoložene devojke, očito, nisu imale nimalo stida, pa je njihov potez ubrzo preplavio društvene mreže i naišao na veliko odobrenje od strane muške populacije

Objavljeno:

Odbojkašice Imoka iz Koneljana ponovo su najbolje na Čizmi. Šampion Italije odbranio je titulu u nacionalnom prvenstvu, a igračice ovog kluba uspeh su umele itekako da proslave.

Kada se prošle godine kapiten Imoka Joana Voluš slikala gola sa peharom, potez Poljakinje obišao je planetu. Njenim putem odlučile su da krenu sve saigračice, koje su se posle velikog trijumfa fotografisale bez odeće na sebi.

Raspoložene devojke, očito, nisu imale nimalo stida, pa je njihov potez ubrzo preplavio društvene mreže i naišao na veliko odobrenje od strane muške populacije.

Još posle osvajanja titule, na parketu je došlo do senzacionalnog poteza. Naime, trener Santareli je bez iole blama poljubio jednu od igračica.

Zato je fanovima ženskog odbojkaškog tima Imok u drugom planu ostalo što su njihove ljubimice u reprizi prošlogodišnjeg finala pregazile Novaru sa 3:0. Samo što im za razliku od prethodnog meča, nisu prepustile nijedan set.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.