PANIKA MEĐU KOŠARKAŠIMA ZBOG SE*S SKANDALA: Objavljeni inicijali trojice koji bi mogli da prođu kao Kalinić!
Osim Nikole Kalinića u panici su još trojica njegovih kolega zbog seksi snimaka, Foto: Marina Lopičić/Printscreen/Twitter/@Anja94772824

Sprema se nova tura eksplicitnih snimaka

PANIKA MEĐU KOŠARKAŠIMA ZBOG SE*S SKANDALA: Objavljeni inicijali trojice koji bi mogli da prođu kao Kalinić!

Izgleda da su objavljeni snimci dvojice sportista samo početak nove afere koja će potresti srpsku javnost iz temelja

Objavljeno:

Opšta panika zahvatila je javnu scenu u Srbiji nakon nove seks afere u koju su uključene poznate ličnosti među kojima je najviše sportista čiji su eksplicitni porno snimci i fotografije isplivali u javnost.

Nakon što su košarkaš Nikola Kalinić i rvač Davor Štefanek se našli u centru seks skandala, kada su na Tviteru objavljeni snimci i slike njihovog masturbiranja, priča je proširena i na druge sportiste.

Kroz medije se već nekoliko dana provlači da postoje snimci mnogih drugih javnih ličnosti koji će biti objavljeni, iako je ugašen Tviter profil "Mala plava" na kome su dosadašnji eksplicitni snimci bili objavljivani.

"Alo" prenosi da se na listi mnogobrojnih sportista, glumaca i estradnih zvezda, nalaze još trojica košarkaša čji intimni i eksplicitni snimci postoje, a navedeni su i njihovi inicijali.

B. B., F. Č. i M. T. su navodno još trojica košarkaša čiji seksi snimci bi mogli uskoro da se nađu u javnosti i da su zbog toga u velikom strahu.

Podsećamo, da su mediji u četvrtak uveče preneli da su na listi poznatih ličnosti čiji bi takvi snimci mogli da procure i Aleksandar Šapić, Adem Ljajić, Aleksandar Radojičić, Marko Janković, Slaven Došlo...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.