Žensko mora da zaćuti kad treba! Čak je i Dule Savić reagovao zbog ove izjave snajke Mirke!
Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, Dušan Savić, Foto: Dragana Udovičić

LAVINA

Žensko mora da zaćuti kad treba! Čak je i Dule Savić reagovao zbog ove izjave snajke Mirke!

Brojni komentari za i protiv zapalili su društvene mreže

Objavljeno:

Izjava glumice Mirke Vasiljević i supruge fudbalera Crvene zvezde Vujadina Savića izazvala je buru na društvenim mrežama.

Snaja Zvezdine legende Dušana Savića je pričala o vaspitanju svoje ćerke Adrijane.

- Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna - izjavila je Mirka Vasiljević.

Mirka Vasiljević je izazvala buru na društvenim mrežama
Mirka Vasiljević je izazvala buru na društvenim mrežama foto: Ana Paunković

Brojni komentari za i protiv zapalili su društvene mreže. Glumica se našla na udaru kritike: da "priroda nikako nije postavila ženu kao biće koje ćuti i podmuklo procenjuje kada treba da iznese svoje mišljenje", niti "kao biće koje je podređeno", da je ovaj put trebalo samu sebe da posluša i da prećuti. Reči su šokirale i jednog muškarca koga je bilo "iskreno sramota ove izjave... Svoju ćerku tako ne vaspitavam!" Kao i uvek bilo je i onih koji dele glumičin stav i smatraju da to baš tako treba da bude.

- Gde ću ja snajku da komentarišem u novinama, nije lepo... - rekao je Dušan Savić za portal "Telegraf" kada su ga novinari pozvali da prokomentariše snajinu izjavu.

Dušan Savić je diplomatski odgovorio na pitanje novinara portala 'Telegraf'
Dušan Savić je diplomatski odgovorio na pitanje novinara portala "Telegraf" foto: Vladimir Sporčić

Legendarni fudbaler nije odgovorio na pitanja kolega da li se slaže sa tim stavom i da li važi takvo pravilo i kod njih u porodici već je dao diplomatski odgovor.

- Ne, to nema veze, supruga nije dete! To je samo moj komentar - da Mirka bolje zna kako treba sa ćerkom nego ja, jer sam ja gajio sina - izjavio je Savić za srpski portal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.