DOŠAO KUĆI RANIJE I ZATEKAO ŽENU SA ŠVALEROM: Fudbaler ih pustio da završe posao, a onda...
Daren Bent je pred razvodom od supruge Kirsti Meklaren, Foto: AP

šta je sve bilo

DOŠAO KUĆI RANIJE I ZATEKAO ŽENU SA ŠVALEROM: Fudbaler ih pustio da završe posao, a onda...

Uopšteno njegova i njena ljubavna priča su itekako zanimljive

Objavljeno:

Ljubitelji engleskog fudbala verovatno dobro znaju ko je Daren Bent nekada velika nada ostrvskog fudbala, reprezentativac i član Totenhema, koji potencijal nije u potpunosti iskoristio.

Sada kao 35-godišnjak on se našao na naslovnim stranama medija na Ostrvu, ali ne iz sportskih razloga, mada se i ovo može ubrajati u neku vrstu sportske aktivnosti, ako nas razumete.

Naime, mediji bruje o aferi u njegovom braku i o tome da je zatekao svoju suprugu Kirsti "na gomili" sa ljubavnikom, ali ono što je još više šokiralo jeste ono što je uradio kada je shvatio šta se dešava.

Nekadašnji Engleski reprezentativac se vratio kući oko 6 izjutra, ali njegova žena ga sigurno nije očekivala da će stići, pa je uživala u "akcijanju" sa švalerom.

Bent se nakon što je shvatio šta se dešava išunjao iz kuće napolje seo u svoj auto i vozio se po gradu i čekao da oni "završe posao".

Kada je ljubavnik otišao kući, tada je pakao mogao da počne, jer je usledila žestoka svađa supružnika, a sve je toliko eskaliralo da je morala i policija da reaguje.

Inače, Bent je ranije javno priznao da je varao svoju suprugu, a i ona je daleko od uzorne žene s obzirom na to da je ušla u vezu sa njim dok je još bila u vezi sa njegovim saigračem iz Aston Vile i očigledno je da voli da "menja klubove".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.