BUNDESLIGA SE SEČE NA MILETA KITIĆA: Zapevam Udara u glavu ko šampanjac, a Južnoamerikanci iz Šalkea znaju sve reči
Mile Kitić peva bundesligašima, Foto: Dragana Udovičić, Bundesliga

VRHUNSKA ANEGDOTA

BUNDESLIGA SE SEČE NA MILETA KITIĆA: Zapevam Udara u glavu ko šampanjac, a Južnoamerikanci iz Šalkea znaju sve reči

Na česta novinarska pitanja do kad su Mladen Krstajić i Ivan Rakitić ostajali na njegovim koncertima uvek imao isti odgovor: Ma, samo do 23 sata, slavili su neki rođendan

Objavljeno: 12:54h

Dok je igrao u Schalkeu, Ivan Rakitić otišao je na koncert Mile Kitića zajedno sa suigračima Mladenom Krstajićem, današnjim srpskim izbornikom, te Zlatanom Bajramovićem. Bilo je to 2007. godine, klub je saznao i kaznio svu trojicu.

- I Kovačić mi je bio nedavno na koncertu, Mandžukić takođe. I hrvatske rukometašice su pevale neku moju pesmu posle pobede, to me veseli - rekao je Mile Kitić (67), velika turbofolk zvezda za Extra FM.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: EPA/David Hecker

- S Rakitićem sam kućni prijatelj, pevao sam mu na svadbi i često idem kod njega u Barselonu na utakmice. Ima divnu porodicu i baš smo pravi prijatelji - dodao je Mile Kitić, koji je nedavno u intervjuu otkrio kako je na česta novinarska pitanja do kad su Mladen Krstajić i Ivan Rakitić ostajali na njegovim koncertima uvek imao isti odgovor:

- Ma, samo do 23 sata, slavili su neki rođendan.

Za kraj je ostala najzanimljivija od svih anegdota.

- Znam da su Mladen i Ivan bili suspendovani jer su ulovljeni kako odlaze s mog nastupa u pola pet ujutru. Nisu samo oni dolazili. Dođem na pozornicu i počnem da pevam "Udara u glavu k'o šampanjac", a ono neki Južnoamerikanci iz Šalkea znaju sve reči. Naučio ih je Krstajić - rekao je Mile Kitić u jednom intervjuu pre tri godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.