UOČI VENČANJA SAZNALA DA NJENA DEVOJKA IMA VERENIKA: Olimpijska šampionka ostavljena pred oltarom zbog muškarca!
Nikola Adams sa novom devojkom i njena bivša verenica Marlen Esparca sa sadašnjim mužem, Foto: Printscreen/Instagram/nicolaadamsobe/marlen_esparza

Kakva priča

UOČI VENČANJA SAZNALA DA NJENA DEVOJKA IMA VERENIKA: Olimpijska šampionka ostavljena pred oltarom zbog muškarca!

Neverovatan obrt i težak udarac za devojku koja je navikla da dobija teške udarce, ali u ringu, ne u životu

Objavljeno:

Za venčanja se obično kaže da je to jedan od najlepših trenutaka u životu žene, a zamislite da željno iščekujete kada ćete izgovoriti "sudbonosno da" i onda odjednom saznate da vaš partner ima paralelnu vezu sa drugom osobom.

E upravo to se dogodilo britanskoj bokserki Nikoli Adams kojoj je prethodna godina bila kao iz košmara pošto je uoči same svadbe raskinula veridbu, jer je saznala da je njena verenica u vezi sa drugim čovekom i to muškarcem.

Dvostruka olimpijska šampionka bila je u srećnoj vezi sa Marlen Esparcom koja se takođe bavi boksom i brižljivo pripremala svoje venčanje, sve do dana kada je Marlen na društvenim mrežama objavila da se verila sa svojim dečkom Frenkom?!

Frenk je inače do tog trenutka važio samo za ličnog trenera atraktivne Marlen.

- Imala sam mnogo teških trenutaka u životu ali Bog uvek ima svoj put. Jedva čekam 3. jun. Spasao si mi život i jedva čekam da ga provedem sa tobom - napisala je Marlen Esparca pored slike sa Frenkom.

Njih dvoje su se venčali u martu ove godine, dok su u februaru postali roditelji.

U međuvremenu je Nikola uspela da preboli ovaj težak udarac koji je pretrpela i koji je bio žešći od bilo kakvog nokauta koje je doživela tokom karijere.

Sada je i ona u srećnoj vezi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.