VEROVALI ILI NE: Naivna starleta poverovala anonimusu da igra za Čelsi, pa stupila u vezu sa njim!
Džordžija Stil, britanska starleta, Foto: Instagram / Printscreen

presmešno

VEROVALI ILI NE: Naivna starleta poverovala anonimusu da igra za Čelsi, pa stupila u vezu sa njim!

Kada je imao 16 potpisao je za Derbi kaunti za 1,2 miliona funti godišnje, ali je zbog povrede prestao profesionalno da igra

Objavljeno:

Britanska lepotica poznata po učešću u rijaliti programima Džordžija Stil, u vezi je s Medijem Abalimbom, muškarcem koji se godiama predstavljao kao bivši igrač Čelsija Gael Kakuta.

Par je u vezi već nekoliko nedelja, a Medi je priznao da nije priznao "svoju mračnu prošlost" novoj devojci, sve dok je nisu novinari pozvali i upitali "znaš li s kim si u vezi".

Medi je igrao fudbal i zarađivao hiljadu funti nedeljno. Kada je imao 16 potpisao je za Derbi kaunti za 1,2 miliona funti godišnje, ali je zbog povrede prestao profesionalno da igra. Sav novac koji je zaradio potrošio je na izlaske, hotele i garderobu.

Jednom je napravio račun od 25.000 u noćnom klubu, predstavio se kao Kakuta i rekao da je "dobar" i da će "kao svaki pošteni igrač Premijer lige platiti".

Još nekoliko puta je uradio isto i 2014. godine završio iza rešetaka zbog 12 slučajeva prevare. Odslužio je četiri godine i od nedavno je u ljubavi sa Stilovom. "Sve sam joj rekao, ne smeta joj", rekao je Medi britanskom sajtu Metro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.