DUGO SMO SE PRATILI I SAD SMO SE KONAČNO SRELI: Vrela pijanistkinja obgrlila Đokovića! Šta li će joj reći muž?!
Novak Đoković sa Lolom Astanovom i ostalim prijateljima u Majamiju, Foto: Printscreen/Instagram/krajinovic_filip

A tek Jelena...

DUGO SMO SE PRATILI I SAD SMO SE KONAČNO SRELI: Vrela pijanistkinja obgrlila Đokovića! Šta li će joj reći muž?!

Iz njenog opisa slike jasno je koliko se divi srpskom teniseru

Objavljeno:

Novak Đoković ovih dana u Majamiju ima prilike i da se druži sa svojim mnogobrojnim prijateljima i da provodi vreme s njima dok se priprema za nastup na Mastersu.

Tako je završio i na večeri sa drugom i kolegom Filipom Krajinovićem, Dušanom Lajovićem, bratom Đorđem i još nekim prijateljima među kojima je bila i jedna od najlepših i najseksepilnijih muzičarki sveta Lola Astanova.

Vrela pijanistkinja uzbekistanskog porekla je bila oduševljena što je upoznala najboljeg tenisera sveta i sudeći po fotografijama nije se odvajala od njega.

- Novak i ja smo pratili jedno drugo neko vreme na društvenim mrežama, a sada smo se konačno upoznali. Iako sam imala priliku da upoznam mnoge poznate ljude u životu, često osećaj kod tih susreta nije imao sklad, jer njihovi lični kvaliteti nisu bili kao profesionalni uspesi.

- Ali za sva Novakova zaista velika dostignuća kao sportiste, ono što je još impresivnije, jeste kakav je čovek. Ljubazan, ponizan, saosećajan, znatižćeljan i brižćan. Novače, hvala ti što si mi inspiracija i čast mi je da te zovem svojim prijateljem - poručila je Astanova uz zajedničku sliku sa Đokovićem.

Inače, Astanova važi, ne samo za vrsnu umetnicu, već i za jednu od najprivlačnijih žena za kojom uzdišu muškarci širom sveta.

Ipak, njeno srce je osvojio hrvatski muzičar iz benda "2Cellos" i veliki Đokovićev prijatelj Stjepan Hauser, koji je zbog nje ostavio pevačicu Jelenu Rozgu i potom se u aprilu prošle godine oženio njome.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.