KRISTIJANO SE VRATIO U MADRID: Ali iz skroz neobičnog razloga! Kako mu je palo na pamet time da se bavi?!
Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

KRATAK POVRATAK

KRISTIJANO SE VRATIO U MADRID: Ali iz skroz neobičnog razloga! Kako mu je palo na pamet time da se bavi?!

Iako bi mnogi navijači Kraljevskog kluba želeli da ga ponovo vide u belom dresu, razlog za njegov povratak je drugi

Objavljeno:

Portugalac Kristijano Ronaldo vratio se u Madrid.

Iako bi mnogi navijači Kraljevskog kluba želeli da ga ponovo vide u belom dresu imajući u vidu rezultate madridskog tima ove sezone, razlog za njegov povratak je drugi. U prestonici Španije, Ronaldo je otvorio kliniku za presađivanje kose.

Menadžerka klinike biće njegova supruga Heorhina Rodrigez i to je prva poslovna Portugalčeva odluka u oblasti zdravstva. Klinika je zvanično otvorena, ima šest spratova, 18 operacionih sala i u njoj će raditi 150 zaposlenih.

- Ovo je specifičan i jedinstven projekat, opadanje kose je problem sa kojim se mnogi suočavaju, želim da vratim ljudima samopouzdanje, svi vole da brinu o imidžu. Ja cenim da nikad neću imati ovu vrstu problema, ali sam investirao jer imam različite vizije svog biznisa - izjavio je Ronaldo.

Cena transplatacije kose iznosiće 4.000 evra, a portugalska zvezda je uložila milion evra u kliniku. Bilo je nemoguće izbeći navijače Reala u Madridu pa je jedan čak i poručio kako želi da se Ronaldo vrati u Kraljevski klub, a na to je Portugalac odgovorio osmehom i visoko podignutim palcem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.