ZOVU JE SRPSKA KIM KARDAŠIJAN I NBA ZVEZDA LUDI ZA NJOM: Tužila se s njim zbog dece, a sad ih vodi u srpsku crkvu!
Danijela Rajić (skroz levo) je žena Pola Džordža, Foto: Printscreen/Instagram/danielarajic

Slike govore sve

ZOVU JE SRPSKA KIM KARDAŠIJAN I NBA ZVEZDA LUDI ZA NJOM: Tužila se s njim zbog dece, a sad ih vodi u srpsku crkvu!

Neobična priča o ljubavi između jednog od kandidata za MVP-ja i Srpkinje koju prate sve kamere na utakmicama Oklahome

Objavljeno:

Pol Džordž briljira ove sezone i ušao je među najozbiljnije kandidate za MVP-ja sa prosekom od 28,7 poena, 8,1 skokom i 4,2 asistencije po utakmici.

A za ovakve njegove partije je vrlo zaslužna njegova supruga Danijela Rajić i miran porodični život koji je počeo da vodi od kada se pomirio sa njom.

Iz njenog imena vam je jasno da se radi o devojci srpskih korena koja živi u Americi, a pre nego što je uspela i definitivno osvojila srce jednog od najboljih NBA košarkaša, njih dvoje su imali buran odnos.

Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo, ali je on to negirao zbog čega ga je tužila sudu i kada se rodila devojčica Olivija urađen je DNK-a test.

Pošto je tako utvrđeno da Džordž ipak jeste otac devojčice, ona je podnela novu tužbu zbog toga što joj je navodno nudio milion dolara da pobaci, ali je onda odustala od toga. Međutim, tada je on rešio da presavije tabak i da uzvrati tužbom i tražio da on bude staratelj deteta.

Ipak, posle mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno, a ubrzo su se i uzeli. U međuvremenu, prošle godine su dobili i drugu ćerku Natašu.

Danijelu inače američki mediji nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a ne moramo da vam objašnjavamo zbog čega.

Inače, ona je ponosna na svoje srpsko poreklo, pa i svoje ćerkice redovno odvodi u srpsku crkvu u Americi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.