NA TERENU NEMA LJUBAVI: Igraju za protivničke timove, a u vezi su!
Ilustracija, Foto: AP

LJUBAVNO FUDBALSKA PRIČA

NA TERENU NEMA LJUBAVI: Igraju za protivničke timove, a u vezi su!

Kako ćete se boriti protiv nekoga u koga ste zaljubljeni?

Objavljeno:

Neverovatna ljubavna priča desila se između reprezentativki Švajcarske Ališe Leman i Ramone Bačman.

Svi sportisti tvrde da će ostaviti srce na terenu kako bi pobedili rivale. Međutim, kako ćete se boriti protiv nekoga u koga ste zaljubljeni? Upravo se tako jedna bizarna situacija desila i Čemanovoj i Bačmanovoj.

U ženskoj Superligi, ovaj ljubavno-fudbalski par igra za rivalske timove. Jedna nastupa za Vest Hem, a druga za Čelsi. Kada su se njihove ekipe sastale u novembru prošle godine, nisu imale izbora osim da zaborave na emocije tokom utakmice. Da sve bude još komplikovanije, Čelsi je slavio sa 2:0, a oba gola postigla je Bačman.

Obe igraju u ofanzivi, Bačmanova u sredini, a Lemanova igra u špicu napada.

- Ima mnogo pozitivnih stvari kada ste u vezi sa nekim ko se bavi istim poslom kao i vi. Vikendima ne izlazim u provod jer imam utakmice i ona razume sve kroz šta prolazim, i ja razumem nju - izjavila je Bačman.

Uvek je lepo kada imate prilku da igrate protiv svog idola.

- Ona je zaista dobar tehničar i veoma je brza. Uvek sam malo nervozna kada igram protiv nje i uvek se loše osećam kada da gol - rekla je Leman.

Veza igračica je postala javna prošle godine, a saigračice i stručni štab švajcarske reprezentacije su imali razumevanja za njihovu ljubav. Sledeći duel Vest Hema i Čelsija zakazan je za 31. mart.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.