NAJLUĐA PROSIDBA SVIH VREMENA MEĐU SPORTISTIMA: Slaviša je napustio pripreme da bi kao Miki Maus zaprosio devojku!
Slaviša Radović, Foto: Printscreen/Facebook

OVO JE LJUBAV

NAJLUĐA PROSIDBA SVIH VREMENA MEĐU SPORTISTIMA: Slaviša je napustio pripreme da bi kao Miki Maus zaprosio devojku!

Logistiku je dobio od nekoliko bliskih prijatelja, a i klub je imao razumevanja

Objavljeno: 20:48h

Fudbaler Radnika iz Bijeljine Slaviša Radović stekao je popularnost preko noći zbog originalne prosidbe svoje verenice Helene Vlačić.

On je mesec dana smišljao plan za prosidbu, a logistiku je dobio od nekoliko bliskih prijatelja, a i klub je imao razumevanja pošto je dobio dozvolu da na kratko napusti pripreme.

Podvig je bio rizičan imajući u vidu da on živi u Bijeljini, a izabranica njegovog srca u Nemačkoj.

- Sve smo dobro organizovali kako Helena ne bi saznala i kako bi iznenađenje bilo kompletno. Nalazio sam se s Radnikom na pripremama u Budvi, pa sam morao da dobijem dozvolu od šefa stručnog štaba da dan ranije odem i naišao sam na veliko razumijevanje kompletne ekspedicije koja je boravila na pripremama. Odleteo sam za Nemačku, a za to je znalo Helenino društvo. Pre polaska na pripreme sam u Bijeljini unajmio kostim Miki Mausa, koji sam poslao autobusom u Nemačku i koji je tamo preuzela Helenina kuma Maša. Kada sam sleteo, pao je dogovor s Aleksandrom da ona dovede Helenu u tržni centar u kome ću ja čekati obučen u Miki Mausa, koji je Helenin omiljeni lik iz crtanih filmova - ispričao je Radović plan.

Tržni centar u nemačkom gradu Manhajmu bio je scenografija gde se odigrala najluđa prosidba na svetu.

- Molila je drugaricu da je slika s Miki Mausom i da meni pošalje fotografiju. Drugarica Aleksandra joj je govorila da nije dete i da se ne fotografiše, ali je Helena bila uporna, što se vidi i na snimku. Kada smo se fotografisali, ja sam skinuo kostim, a ona je ostala u potpunom šoku nekoliko sekundi. Nakon toga sam je zaprosio i ove godine ćemo praviti svadbu, a veoma brzo ćemo znati i tačan datum - dodao je budući mladoženja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.