IMAJU TROJE DECE, A TEK SAD STAJU NA LUDI KAMEN: Serhio Ramos se ženi osam godina starijom lepoticom!
Serhio Ramos, Foto: Profimedia

ČESTITAMO

IMAJU TROJE DECE, A TEK SAD STAJU NA LUDI KAMEN: Serhio Ramos se ženi osam godina starijom lepoticom!

Neka im je sa srećom...

Objavljeno:

Čitava ekipa Real Madrida pozvana je na fudbalsko venčanje godine.

Kapiten Serhio Ramos (32) će pred oltar posle sedam godina veze odvesti svoju partnerku Pilar Rubio (40). Venčanje je zakazano za maj, a prvi su pozivnice dobili Ramosovi saigrači.

Serhio i Pilar
Serhio i Pilar foto: Profimedia

Podelio ih je na treningu u Valdebebasu i apsolutno nikoga nije izostavio. Uz Realovce, na svadbi Ramos očekuje i saigrače iz Španije, a njima će pozivnice dati krajem marta kada je na programu okupljanje reprezentacije.

Pilar i Serhio
Pilar i Serhio foto: Instagram

Serhio i Pilar, jedna od najlepših žena u Španiji, upoznali su se nakon Evropskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Serhio je rođen 2014. godine, Marko je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alehandro ima devet meseci.

Pilar i Serhio
Pilar i Serhio foto: Instagram

Lepa novinarka i glumica je od kapitena Reala starija osam godina. Fudbaler ju je zaprosio ljetos, a na svadbi godine će biti još mnogo ljudi iz svetskog fudbalskog džet-seta.

Pozivu na venčanje trebalo bi da se odazovu svi gosti jer će ono biti organizirano po završetku sezone, kada igrači nemaju više nikakvih profesionalnih obveza. Veliku ulogu u ceremoniji će imati i njihovi sinčići koji će biti zaduženi za nošenje vjenčanog prstenja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.