MRZE GA JER JE URINIRAO PO MALOLETNICI: On je milioner i najbolji košarkaš među muzičarima, a ima poteze kao Jokić!
R Keli pokazuje košarkaško umeće, Foto: Printscreen/Youtube

DERE KAKO IGRA BASKET

MRZE GA JER JE URINIRAO PO MALOLETNICI: On je milioner i najbolji košarkaš među muzičarima, a ima poteze kao Jokić!

Mnogi ga se sećaju i po jednoj od najpopularnijih RnB pesama svih vremena

Objavljeno:

Mnogi se sećaju, ali neki mlađi čitaoci verovatno i ne, problema kroz koje je prolazio jedan od najboljih RnB pevača svih vremena - R Keli.

Čovek koji je izveo pesmu "I believe I can fly", stvar koja je bila noseća u legendarnom filmu "Space Jam" iz 1990-ih godina, u kom je glavnu ulogu igrao Majkl Džordan, iza sebe je imao prošlost koja nimalo ne podseća na smirenost te numere.

Bio je u ilegalnom braku sa 15-godišnjakinjom, vodio je ljubav sa još jednom devojčicom istih godina, a na treću je urinirao! Da, dobro ste pročitali - urinirao!

Pre par godina upao je u još jedan problem, pošto je optužen da je postao vođa jednog seks kulta, konkretno, porodica jedne devojčice optužila ga je da je oteo njihovu ćerku i od nje načinio svog seksualnog roba (šta god to značilo, a pada nam na pamet nekoliko groznih konotacija).

Međutim, sada je on izašao iz svih tih problema i bavi se nečim veoma zdravim - igra košarku sa prijateljima, i to je igra više nego dobro.

Pogledajte jedan meč na kom je ubacio čak 11 poena, uz nekoliko velelepnih asistencija dostojnih Nikole Jokića ili možda pak Miloša Teodosića.

Život piše veoma lude priče, priznaćete... Inače, kada se proveri koliko novca na računu trenutno poseduje ovaj muzičar, koji je nekada bio multimilioner, dolazi se do informacije da mu je ostao "svega" jedan milion dolara!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.