ZABORAVITE VRANJEŠA I KARLEUŠU: Reprezentativac se samozadovoljavao nasred ulice, snimak isplivao u javnost!
Gevin Vajt sa prijateljem izvodi bludne radnje na ulici, Foto: Printscreen/Twitter

SRAMOTA

ZABORAVITE VRANJEŠA I KARLEUŠU: Reprezentativac se samozadovoljavao nasred ulice, snimak isplivao u javnost!

Nije za maloletne osobe... Ali stvarno!

Objavljeno: 14:47h

Seks skandali su ovih dana u modi u svetu fudbala. Posle Ognjena Vranješa, Jelene Karleuše i Duška Tošića (nedužnog u ovom slučaju), isplivao je snimak na kom se vidi kako se reprezentativac Severne Irske samozadovoljava nasred ulice.

Kompromitujući video Gevina Vajta (22) i njegovog drugara, kako spuštenih pantalona pevaju i "drže" se za genitalije, pojavio se na društvenim mrežama, pa se igrač našao na stubu srama.

- Gevin je snimljen u situaciji koja je potpuno neprihvatljiva za profesionalnog fudbalera i mi ćemo se, zajedno sa ljudima iz Irskog fudbalskog saveza, pobrinuti da igrač shvati svoju odgovornost u svemu ovome - kaže se u saopštenju Oksforda, koji se takmiči u trećoj engleskoj ligi (Liga 1).

Gevin Vajt u duelu sa Džejmsom Meklinom
Gevin Vajt u duelu sa Džejmsom Meklinom foto: AP

I trener ekipe, klupska legenda Karl Robinson (igrao je godinama za ovaj tim) morao je da se oglasi u javnosti.

- To što je uradio je potpuno van njegovog karaktera. Gevin je tih, poštovan mladić, koji je načisto razoren ovim. Jedva da sam nekad od nekog čuo toliko reči kajanja i osećaja sramote za nešto što je uradio, kao sad od Gevina. Očigledno je da je popio previše, i sa tim ćemo se pozabaviti takođe, ali i da nije fudbaler ovakva vrsta ponašanja je potpuno pogrešna.

Sramotni snimak pogledajte OVDE...

- Sešćemo sa Gevinom danas i razgovarati, podsetićemo ga kakve su mu obaveze i ponašanja kao profesionalca. Imamo u klubu ljudr koji mu mogu pomoći na psihološkom planu da lakše pregura težak period. On je sjajan momak i verujem da će mu navijači oprostiti ovaj trenutak ludila - dodao je Robinson.

Inače, mladić iz Severne Irske je od leta član Oksforda u koji je prešao iz Krusejdersa, a do sada je dao četiri gola u novom dresu.

U septembru 2018. godine imao je bajkovit debi za nacionalni tim, postigao je gol 108 sekundi po ulasku u igru u pobedi od 3:0 nad Izraelom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.