OD 15 GODINE MAŠTALA DA SE SLIKA GOLA: Šampionka se skinula za Plejboj i pokazala sve!
Anet Ditrt je ispunila san i da se kao njen idol slika gola za popularni časopis, Foto: Printscreen/Instagram/annettedytrt

Ispunila san muškaraca

OD 15 GODINE MAŠTALA DA SE SLIKA GOLA: Šampionka se skinula za Plejboj i pokazala sve!

Legendarna Katarina Vit joj je bila inspiracija

Objavljeno:

Decenijska fantazija brojnih muškaraca širom sveta, a naročito u Češkoj i Nemačkoj je ispunjena makar donekle - Anet Ditrt se konačno obnažila i pokazala svoje obline.

Muškarci srednje generacije i oni stariji sigurno se sećaju legendarne Katarine Vit, nemačke klizačice za kojom su svi uzdisali 80-tih i 90-tih i koja se takođe slikala za Plejboj, te na taj način ispunila snove miliona pripadnika jačeg pola.

A sada je njenim stopama pošla 35-godišnja takođe bivša klizačica, kojoj je upravo Katarina Vit i bila inspiracija tokom čitavog života, pa između ostalog i u tome što slikala naga.

Višestruka šampionka Češke i Nemačke u umetničkom klizanju je takođe ostvarila i svoj višedecenijski san, a to je da pokaže svoje nago telo u slikama za čuveni Plejboj.

- Gole slike klizačica u 'Plejboju' predstavljaju tradiciju. Kada sam imala 15 godina, u tom magazinu sam videla Katarinu Vit, koja mi je bila idol. Od tada mi je bio san da se nađem u Plejboju - priznala je otvoreno Anet Ditrt.

Njene obnažene slike za Plejboj nismo smeli da stavimo u tekst, ali ih možete pogledati OVDE i OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.