BLUD I RAZVRAT U TENISKOM SVETU: Šarapova, Serena i balkanski teniser u ljubavnom trouglu!
Serena Vilijams i Marija Šarapova, Foto: AP/Aaron Favila

TRENING MENJA SVE

BLUD I RAZVRAT U TENISKOM SVETU: Šarapova, Serena i balkanski teniser u ljubavnom trouglu!

Svojevremeno je bio iskorišćen kao nož u leđa ljutoj protivnici

Objavljeno:

Jedan trening je bio dovoljan da ustalasa mora oko Australije pred prvi gren slem, Australijan open koji počinje 14. januara.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov je u poslednjoj nedelji pred prvi veliki turnir u 2019. godini trenirao sa Serenom Vilijams. To ne bi bilo neobično da nisu kružile glasine da su Bugarin i Amerikanka bili u ljubavnoj vezi 2012. godine.

Teniser je i razlog zašto odnos Vilijamsove i Marije Šarapove često prelazi granice sportskog rivalstva i dolazi na ivicu mržnje, pošto je svojevremeno iskorišćen kao nož u leđa ljutoj protivnici. Kada je imala 17 godina, Ruskinja je pobedila američku teniserku u finalu Vimbldona, a prema navodima iz knjige bivše prve teniserke sveta Anabel Kroft, Serena Vilijams je jecala u svlačionici. Kako se i očekivalo, temperamentna Amerikanka je demantovala te navode tvrdeći da je u pitanju "rekla-kazala".

- Guglala" sam Grigorovo ima da nađem koliko ima godina. Da vidim da li je uopšte legalan, zakonski punoletan? Hmm, dvadeset i jedna godina. Jedva. Dala sam mu moju mejl adresu. Sećam se da sam primetila klinca kako šeta kroz vimbldonsko selo, visok, suv i koji nosi osmeh kojim je pokazao da zna kako dobro izgleda. Sećam se da sam rekla mom treneru: "Hvala bogu što nije moja generacija", to bi bilo opasno. Opasno ometajuće. Nekoliko razmenjenih mejlova kasnije i Dimitrov me je pitao za broj telefona. Poruke su se pretvorile u telefonske pozive, pozivi u "skajpovanje". Bilo je veoma prosto i lepo. Nisam mnogo mislila o tom do jednog razgovora. On me je nazvao 30 sekundi kasnije i rekao mi: Izvini, ali mi je nedostajao tvoj glas. Možemo li da pričamo još nekoliko minuta - opisala je Šarapova kako je upoznala Dimitrova sa kojim se zabavljala od 2013. do 2015. godine.

Posle treninga koji je odradio sa Vilijamsovom, Dimitrov je rekao da je imao "zabavnu nedelju sa Serenom". Izgleda da šarmantni Bugarin ponovo služi kao sredstvo za izazivanje besa kod protivnice, a videćemo kako će na trening sa Amerikankom reagovati sadašnja Bugarinova partnerka Nikol Šerzinger koja je dobra prijateljica sa Serenom Vilijams.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.