KO JE MURINJOVA FATALNA PLAVUŠA? Košmarna nedelja za Posebnog, dobio otkaz, pa razotkriven za preljubu!
Žoze Murinjo u lošem raspoloženju dočekuje Božić, Foto: Profimedia

ŽENE, ŽENE

KO JE MURINJOVA FATALNA PLAVUŠA? Košmarna nedelja za Posebnog, dobio otkaz, pa razotkriven za preljubu!

Portugalski stručnjak je pokušao da zaustavi objavljivanje priče

Objavljeno: 18:20h

Portugalski trener Žoze Murinjo nedavno je dobio otkaz u Mančester junajtedu.

Kako to obično biva kada strateg napusti klub, slede šokantni detalji iz privatnog života kao i poplava uvreda. Tako je i u slučaju gospodina Posebnog. Prema saznanjima britanskih medija, Žoze Murinjo već osam godina vara suprugu Matildu Fariu sa kojom je u braku 30 godina i koja mu je rodila dvoje dece.

"Dejli mejl" piše da se Murinjova ljubavnica zove Pru Karter Robinson i da je novinarka lista "San". Ona ima 41 godinu, mlađa je od Murinja 14 godina, a upoznali su se 2010. godine dok je on bio na klupi Real Madrida. Kada se preselio u Englesku, Murinjo je ostao u kontaktu sa novinarkom.

Na društvenim mrežama, Pru Karter Robinson je objavljivala slike sa odmora sa egzotičnih destinacija na koje je išla sa Murinjom. Prema tvrdnjama "Sana", koji je prvi izneo ove informacije u javnost, portugalski stručnjak je pokušao da zaustavi objavljivanje priče, ali očigledno nije u tome uspeo.

Priča o Murinjovoj vezi sa Robinsonovom postaje još zanimljivija kada se zna da se portugalski stručnjak retko u javnosti pojavljivao sa suprugom i da se o njoj malo zna. Poznato je da je, dok je Murinjo bio u Mančesteru, Matilda Fario živela sa decom u Londonu, gde Portugalac ima kuću koju je kupio dok je bio trener Čelsija, kao i da je u januaru 2017. godine imala dve operacije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.