UMRO JOJ JE NA RUKAMA: Zgodna sestra trenera Reala je cele noći imala vrelu akciju s dečkom, izdahnuo je posle toga
Liz Solari - sestra Santijaga Solarija, Foto: Printscreen/Instagram/liz_solari

Očarava očima

UMRO JOJ JE NA RUKAMA: Zgodna sestra trenera Reala je cele noći imala vrelu akciju s dečkom, izdahnuo je posle toga

Ona je glumica i model, obožava igrarije u krevetu, a voli i da se fotografiše bez mnogo odeće

Objavljeno: 20:47h

Novi trener Real Madrida Santijago Solari je po dolasku na tu funkciju upao u žižu medija širom sveta, a rekli bismo da je sada interesovanje nego i dok je bio igrač "kraljevskog kluba".

Svašta se piše o Argentincu, ali ne obraća se pažnja samo na njegovu nekadašnju karijeru fudbalera i trenerski rad, već i na one škakljive teme i druge pojedinosti iz privatnog života.

Jedna od takvih stvari jeste i priča o njegovoj sestri Liz Solari, inače argentinskoj glumici, koja često puni naslovnice brojnih časopisa zbog svoje lepote i atraktivnog izgleda.

Međutim, osim lepote i zgodnog tela koje često pokriva vrlo oskudnim odevnim kombinacijama, ova 35-godišnja glumica i model široj javnosti je poznata po jednom tragičnom događaju.

Naime, njoj je dečko Leonardo Verhagen, preminuo na rukama, a da stvari dobiju malo bizarnu konotaciju, to se dogodilo nakon što su njih dvoje imali seks.

- Došli smo kući, otvorili flašu vina, pustili neku muziku, otišli na sprat i vodili ljubav. Odmah nakon što smo završili, počeo se grčiti i pao je na pod. Bilo je očajno gledati ga kako mi umire u rukama - ispričala je te 2010. godine nakon tragičnog događaja medijima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.