Prvo je pokazala golu pozadinu pred crkvom, a sad se dohvatila u klinč sa dečkom fudbalerom na bazenu!
Sidni Koen, devojka Čičarita Ernandeza, Foto: Printscreen/Instagram/moonstrucktraveller

Ona nije zdrava za srce

Prvo je pokazala golu pozadinu pred crkvom, a sad se dohvatila u klinč sa dečkom fudbalerom na bazenu!

Prelepa i prezgodna manekenka uživa u ljubavi sa fudbalskom zvezdom

Objavljeno: 14:28h

Havijer Ernandez, u fudbalskom svetu poznatiji kao Čičarito, možda u poslednje vreme zbog bolesti i povreda propušta utakmice, ali ne i priliku da se na društvenim mrežama pohvali svojom seksi devojkom Sarom Koen.

Napadač Vest Hema se s manekenkom rođenom u Sidneju upustio u vezu uoči Svetskog prvenstva u Rusiji i od tada njih dvoje brojne obožavatelje obaveštavaju na Instagramu koliko su srećni zajedno.

Tako je Koen na svom profilu upravo objavila fotografiju na kojoj ih možemo videti u strastvenom zagrljaju, valjda kako bi potvrdila da se nije šalila kada je u nedavnom statusu napisala da je luda za meksičkim fudbalerom.

Atraktivna Sara je nedavno privukla pažnju svetski medija tako što se fotografisala ispred crkve dok joj vetar podiže kratku haljinu i otkriva guzu.

Osim što se bavi manekentvom, Koen je i studentkinja prava, a profil na Instagramu koji vodi danas ima preko milion pratilaca. Na njemu rado objavljuje fotografije koje bude maštu, a o njoj je zgodno dodati još i to da je rumunskih korena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.