JAVNOST ZGROŽENA: Studentkinja optužila Kristijana Ronalda za brutalno silovanje!
Foto: AP/Alessandro Di Marco

nije jedina!

JAVNOST ZGROŽENA: Studentkinja optužila Kristijana Ronalda za brutalno silovanje!

Ako je ovo istina, fudbaler Juventusa mora da odgovara za svoje postupke!

Objavljeno: 14:27h

Kaetrin Majorga (34), studentkinja iz Las Vegasa, tvrdi da ju je Kristijano Ronaldo analno silovao 2009. godine.

Ona tvrdi da se to dogodilo 12. juna u Ronaldovom apartmanu u hotelu Palms u Las Vegasu. Kako kaže Majorka Portugalac ju je prisilio na seks, piše njemački Der Spiegel.

Oni se pozivaju na 'Football Leaks', a sada je konačno i poznat identitet djevojke pa je CR u velikim problemima. Majorka je ćutala sve vreme budući da joj je on platio 375 hiljada dolara u izvansudskoj nagodbi.

Do iste je došlo nakon što je ona pozvala policiju i nakon što je ustanovljeno da je zasita silovana. Tvrdi da sada ima teške psihičke posledice silovanja pa je odlučila progovoriti. Majorgini advokati žele sporazum proglasiti nevažećim.

Majorga i Ronaldo upoznali su se u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je Ronaldo prišao i ponudio piće. Druženje su nastavili u hotelu Palms u njegovoj sobi. Svi su krenuli u đakuzi, a onda se ona, kako kaže, otišla presvući u kupatilo. Ronaldo je krenuo za njom.

- Uglavnom, zamolio me da mu dodirnem penis na 30 sekundi. Kada sam to odbila, zamolio me da ga stavim u usta. Kakav idiot! Smejala sam mu se jer sam mislila da je reč o šali. Taj tip koji je toliko poznat i toliko zgodan je u stvari ludak i perveznjak - ispričala je Majorga.

Nastavila je u istom dahu.

- Rekao je da će mi dopustiti da ga poljubim. Na što sam odgovorila da ću ga poljubiti, ali da neću dodirnuti njegov penis. Vrlo snažno je navalio na mene i počeo me dirati te je odjednom bio na meni.

Nije htela imati seks s njim, a on ju je, tvrdi, odvukao u spavaću sobu.

- Okrenula sam se, a on mi je pokušao skinuti donji veš. Ponovno sam se okrenula i sklupčala u kuglu te sam pokrivala svoju vaginu. Tada je skočio na mene - rekla je studentica iz Vegasa koja je žestoko odbija ikakvu vrstu odnosa, no isti se, govori ona, dogodio. Bez prezervativa i lubrikanata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.