ABRAMOVIČ OSTAO BEZ 93 MILIONA DOLARA U JEDNOM DANU: Ili u nekretninama - 4 vile i 2 luksuzna stana u Njujorku!
Foto: EPA/Marcus Brandt

Nije ni osetio

ABRAMOVIČ OSTAO BEZ 93 MILIONA DOLARA U JEDNOM DANU: Ili u nekretninama - 4 vile i 2 luksuzna stana u Njujorku!

Tako to izgleda kada se bogati razvode

Objavljeno:

Ruski oligarh, Roman Abramovič, prebacio je nekretnine u vrednosti od 92.3 miliona dolara na ime svoje bivše supruge, Daše Žukove

Prema navodima, čuvena megavila prebogatog vlasnika Čelsija zapravo se gradi za Žukovu. Dok izgradnja njene nove megavile traje, Daša uživa u vili u 64. ulici u Njujorku, koju trenutno poseduje misteriozni Rus, koji nije kročio na tlo Sjedinjenih Država od uvođenja sankcija, a kupio ju je po ceni od 42.5 miliona dolara 2008. godine.

- Daša i Roman imaju prijatelja Rusa koji ne može da koristi ovu vilu, pa su je iznajmili na par godina dok rade na svojoj megavili - kaže izvor blizak njima.

Par, koji ima dvoje dece, razveden je godinu dana.

Na Dašu Žukovu se sada vode 4 luksuzne kuće i 2 stana
Na Dašu Žukovu se sada vode 4 luksuzne kuće i 2 stana foto: AP

Inače, ova megavila je projekat slavne kompanije "Herzog & de Meuron", a sadržaće i bazen. U javnim podacima katastra koji su upravo objavljeni, otkriveno je da ovaj par poseduje više njujorških nekretnina nego što se prethodno mislilo.

Pre samo nekoliko dana, grad Njujork zabeležio je transfer tri gradske kuće sa brojevima 9, 11 i 13 E sa imena Romana Abramoviča na ime Daše Žukove, sa cenom od 74 miliona dolara. Pored toga, Abramovič je i 15 E kuću prebacio na njeno ime sa cenom od 16.5 miliona dolara.

Žukova je takođe dobila stan na četvrtom spratu vredan 900.000 dolara, kao i jedan stan na prvom spratu sa istom vrednošću.

Roman Abramovič ne sme da zakorači na tlo SAD
Roman Abramovič ne sme da zakorači na tlo SAD foto: AP

Prema javno dostupnim podacima, Abramovič je kao svoju adresu naveo onu koju koristi u Moskvi, dok je Žukova navela vilu u Njujorku u kojoj trenutno živi.

Ovi transferi su prema svemu sudeći deo njihove brakorazvodne parnice.

Ako se sećate, Abramovič je skoro postao građanin Izraela zbog problema sa obnavljanjem vize od strane britanske vlade, iako je vlasnik Čelsija.

Prema navodima, on će živeti u vili u Tel Avivu, nekadašnjem hotelu koji je 2015. godine kupio po ceni od 25 miliona dolara, od supruga filmske "Wonder Woman", Gal Gadot, Jarona Varsana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / luxlife.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.