KO JE LEPOTICA KOJA STOJI IZA LUKE MODRIĆA? Ona ga je odvela u Real, a majku su joj u Dinamu svi zvali - Šefice!
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

najvažnija osoba

KO JE LEPOTICA KOJA STOJI IZA LUKE MODRIĆA? Ona ga je odvela u Real, a majku su joj u Dinamu svi zvali - Šefice!

Upoznali su se 2007. godine

Objavljeno:

Iza uspešnog muškarca stoji uspešna žena, stara je izreka.

Takav je slučaj i sa najboljim fudbalerom sveta Lukom Modrićem. Kako to obično biva, svi detalji o najboljima moraju da izađu na površinu pa je tako je i sa Modrićevom suprugom Vanjom Bosnić.

Ona je tri godine starija od supruga,a upoznali su se 2007. godine kada je radila u sportskoj agenciji čiji je Luka Modrić bio klijent kao igrač Dinamo Zagreba, piše Kurir.

Ubrzo su uplovili u romansu, pa je ona tada napustila posao i krenula sa njim u Englesku kada je potpisao ugovor sa Totenhemom. Postala je njegov lični agent i glavno je karika iza ogromnog sporazuma sa Real Madridom iz 2012. godine, za koji je Modrić potpisao milionski ugovor.

Za razliku od mnogih supruga i devojaka fudbalera, Vanja živi povučenim životom, daleko od reflektora i scene. Njih dvoje venčali su se u maju 2010. godine u Zagrebu, a kum im je bio saigrač Modrića iz Totenhema Vedran Ćorluka.

Porodicu Modrić krase troje dece - sina Ivana i dve ćerke, Emu i Sofiju. Za razliku od skromne i povučene Vanje, njena majka je od fudbalera Dinama dobila nadimak šefica. Ona je radila u Dinamu i znala sva tadašnja poslovanja, pa su je fudbaleri zvali čim im je trebala neka informacija o premijama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.