VOLIM ZVEZDU, A VOLIM I TVOJU... Nikad provokativnija Cirbesova objava o devojci, ali njegova Viki ume da bude i još žešća!
Foto: Printscreen/Instagram/shesnocrush

Nije mu strano

VOLIM ZVEZDU, A VOLIM I TVOJU... Nikad provokativnija Cirbesova objava o devojci, ali njegova Viki ume da bude i još žešća!

Nemac često ima provokativne objave na društvenim mrežama

Objavljeno:

Maik Cirbes je osim svojim igrama na terenu osvojio i srca navijača Crvene zvezde svojim ponašanjem i neposrednošću van njega, još dok je u prvom mandatu boravio u Beogradu.

Nemački centar se ove sezone vratio u Beograd i opet je nastavio sa svojim "forama" koje često ume da objavi na društvenim mrežama, baš kao što i iskazuje ljubav prema crveno-belim bojama.

On je sada na Instagramu objavio fotografiju pozadine njegove devojke Viki Zontag i to u tanga kupaćem kostimu i uz to napisao vrlo zanimljive stvari.

- Sve što volim u jednoj slici. Guzica moja i zvezda - napisao je Cirbes aludirajući na to da njegova devojka drži morsku zvezdu u ruci i samim time se to odnosi i na njegov voljeni klub.

Viki Zontag često pokazuje svoje atribute
Viki Zontag često pokazuje svoje atribute foto: Printscreen/Instagram/maikzirbes33

Inače, njegova draga ne libi se da pokaže i više nego što bi trebalo na Instagramu i često objavljuje provokativne fotografije, a neke od njih ne smemo ni da stavimo u ovu vest.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.