Nemanja Radonjić neće upoznati Pamelu Anderson: Američka glumica napustila mladog fudbalera iz Marseja iz vrlo nesebičnih razloga!
Foto: Reuters

Kraj ljubavi

Nemanja Radonjić neće upoznati Pamelu Anderson: Američka glumica napustila mladog fudbalera iz Marseja iz vrlo nesebičnih razloga!

Nešto više od godinu dana Francuz je živeo san svakog dečaka koji je odrastao 90-tih

Objavljeno: 18:49h

Gotova je ljubavna priča između jedne od najseksi glumica svih vremena Pamele Anderson i njenog 19 godina mlađeg dečka fudbalera Adila Ramija.

Svetski mediji bruje o tome da je nekadašnja zvezda serije "Čuvari plaže" odlučila da napusti svog dosadašnjeg partnera i to iz vrlo nesebičnih razloga.

Kako se može čuti od njenih bliskih prijatelja, razlog zašto je stavila tačku na ovu vezu jeste što smatra da Ramija ljubavna romansa s njom previše odvaja od dece i ona ne želi da stoji između njega i njih.

Adil Rami je nešto više od godinu dana bio u vezi sa čuvenim seks simbolom
Adil Rami je nešto više od godinu dana bio u vezi sa čuvenim seks simbolom foto: Reuters

Pošto je i sama majka, ona vrlo dobro razume koliko je važno biti sa svojom decom i posvećivati im pažnju, i zato je odlučila da se odseli i vrati se kući.

- Pamela smatra da je ona razlog što Adil ne provodi vremena sa svojom decom koliko bi trebalo. Zato se povlači iz njihovog zajedničkog života kako bi on mogao da bude češće sa decom. To je ona, nesebična Pamela, istinski romantik - rekao je izvor blizak glumici.

Pamela Anderson je zbog dece svog dečka odlučila da okonča vezu
Pamela Anderson je zbog dece svog dečka odlučila da okonča vezu foto: AP

Ona se na ovaj korak odlučila baš nakon što je provela neko vreme sa blizancima Zajnom i Madijem koje Rami ima sa bivšom devojkom Sidni Bijemon.

Njihova veza je trajala nešto više od godinu dana, a ona se zbog njega bila preselila na jug Francuske, pošto Rami igra u Olimpiku iz Marseja.

Neki mediji čak tvrde da Pamela sada navija da se njen dosadašnji dečko pomiri sa majkom njegove dece, jer misli da bi to bilo sjajno za njegove sinove.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.