Novi igrač Reala je isti Ronaldo: Uzeo je njegov broj, frizura ista, a devojka?! Pa, sigurno ista bomba kao Kristijanova, samo se češće skida!
Foto: AP/Reuters

Kopira ga u svemu

Novi igrač Reala je isti Ronaldo: Uzeo je njegov broj, frizura ista, a devojka?! Pa, sigurno ista bomba kao Kristijanova, samo se češće skida!

Zanimljivo će biti videti da li će se razviti neka vrsta rivalstva

Objavljeno:

Marijano Dijaz ne bi trebalo da bude samo naslednik Kristijana Ronalda u Realu po tome što je uzeo njegovu "sedmicu", već i na mnoge druge načine podseća na Portugalca.

Momak koji je stigao iz Liona privukao je pažnju brojnih svetskih medija iz različitih razloga, a uglavnom zbog sličnosti koju ima sa najboljim fudbalerom planete koji se letos preselio u Juventus.

Marijano Dijaz je uzeo 'sedmicu
Marijano Dijaz je uzeo "sedmicu" koja je pripadala Ronaldu foto: Reuters

Najpre njih dvojica imaju sličnu frizuru, jer i Španac ima skoro istu frizuru poput Ronalda, čak i one čuvene plave pramenove, međutim, ono što je najviše skrenulo pažnju jeste njegova lepša polovina.

Jaiza Moreno je devojka Marijana Dijaza
Jaiza Moreno je devojka Marijana Dijaza foto: Reuters

Devojka Marijana Dijaza ništa manje svojom lepotom ne zaostaje za lepoticama sa kojima je portugalski fudbaler bio u vezi dok je boravio u Madridu, a posebno ne za Heorhinom Rodrigez.

Jaiza Moreno, tako se zove Dijazova devojka, stigla je zajedno sa svojim dragim u Madrid i svi su očarani njenim izgledom pa je mnogi i porede sa sadašnjom Kristijanovom verenicom.

Ko zna, možda se razvije i neka vrsta rivalstva, ne samo između dva fudbalera, nego i između njihovih lepših polovina.

Do tada vas ostavljamo da uživate u slikama atraktivne Jaize.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.