Drastične promene, nikad je ne bismo prepoznali: Vidina supruga pre svih operacija - neverovatno je šta plastika učini od žene! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Ivana Vida

NEKADA PRAVA DOMAĆICA, A DANAS...

Drastične promene, nikad je ne bismo prepoznali: Vidina supruga pre svih operacija - neverovatno je šta plastika učini od žene! (FOTO)

Kada se uporede fotografije od pre četiri godine s takmičenja za titulu Kraljice Hrvatske, koju je plavokosa Ivana i osvojila pod devojačkim prezimenom Gugić, s današnjim fotkama, deluje kao da nije ista žena u pitanju

Objavljeno: 12:02h

Ivana Vida (24), supruga hrvatskog fudbalskog reprezentativca i fudbalera Bešiktaša Domagoja Vide (28), nedavno je na svojim društvenim mrežama priznala da je 'išla pod nož', ali nije rekla koji deo tela je korigovala.

Kada se uporede fotografije od pre četiri godine s takmičenja za titulu Kraljice Hrvatske, koju je plavokosa Ivana i osvojila pod devojačkim prezimenom Gugić, s današnjim fotkama, vrlo je jasno da je bivša manekenka operisala 'svašta'. Tada je ona već bila u vezi s Vidom, ali on nije došao na izbor jer je imao utakmicu.

Pre nego što se udala za fudbalera, Ivana je na izborima lepote osvojila čak četiri lente: ‘Prva pratilja Mis Hercegovine’, ‘Mis turizma Hrvatske’, ‘Prva pratilja Mis Dalmacije’ i ‘Kraljica Hrvatske’.

Osim što je rekla da je korigovala neke delove tela, obožavateljima je odgovorila i na pitanje planira li opet da bude manekenka.

Ivana Vida
Ivana Vida foto: Printscreen/Instagram/Ivana_Vida

- To je bilo lepo iskustvo. Upoznala sam puno devojaka s kojima sam dobra i danas, ali se ne bih opet u to vratila. Promenila sam prioritete u životu i podredila život svojim momcima - zaključila je.

Ivana je Domagoju rekla sudbonosno 'da' pre dve godine, a upoznali su se šest godina pre u noćnom klubu. Zajedno imaju sina Davida (2).

BONUS VIDEO: Goran Zakarić posle meča sa Bešiktašom

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.