SAŠA POPOVIĆ BI GA IZBACIO NAGLAVAČKE: Kristijano Ronaldo, nikad, ali nikad nemoj da se prijaviš za Zvezde Granda! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/KRIS KRIS SPORTS

Ali probaj sa Zadrugom

SAŠA POPOVIĆ BI GA IZBACIO NAGLAVAČKE: Kristijano Ronaldo, nikad, ali nikad nemoj da se prijaviš za Zvezde Granda! (VIDEO)

Portugalac ne da nema glasa, nego nema ni sluha

Objavljeno:

Možda je Kristijano Ronaldo najbolji fudbaler planete, ali to ga ne isključuje iz nekih nepisanih pravila i kodeksa koji važe među fudbalerima.

Jedno od njih jeste da novajlije u klubu moraju da prođu kroz "inicijaciju" da bi ih ostatak tima prihvatio.

Tako je morao i Portugalac na timskoj večeri Juventusa uoči nove sezone da zajedno sa još dvojicom novih igrača - Emreom Džanom i povratnikom Leonardom Bonućijem, bude malo javno blamiran pred celim timom.

Prvi zvanični meč Kristijana Ronalda u dresu Juventusa. Svakako istorijska utakmica u Veroni, gde dvojka uz tri gola (2&3+) nosi kvotu 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kjevo - Juventus.

Po običaju oni su morali saigrače da uvesele pesmom dok su večerali i to tako što su se u centru sale popeli na stolicu i zapevali.

Nismo neki stručnjaci i sluhisti, ali ovo što Ronaldo peva je blago rečeno katastrofa. Tako da bi bilo poželjno da nikada ne okuša svoju sreću s pevanjem.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.